Günün Tıraşı (SOTD)
2d11owm.jpg
Buraya yüklediğim ilk resim Smile .Kolonya pereja, jilet feather (3).Banat uzun süre kullanınca çok yumuşak güzel bir fırça haline geldi .Opus koruması çok güzel. Bazen 2. perde için sürdüğümde hafif yanma yapabiliyor.
Güzel bir tıraştı ilk perdede yeterli sonuç almama rağmen 2. perdeye devam ettim. Hafif yanma oldu ama onuda proraso halletti.
Kainatın aynasıyım, mademki ben bir insanım.
Omega Porsuk Fırça
Tabac
Derby Jilet
Coolcut ustura
T&H ultimate comfort

Bugun Coolcut kullanarak ilk defa bir ustura tıraşı denedim, ama oldukça zor geldi bana, yada ürktüğüm için biraz zor göründü gözüme Jilet olarak Derby kullandım ama herhalde hiç iyi olmadı,yüzümde ilerlemedi alet, yüzüme saplanacak diye çekine çekine tıraş oldum, yüzümde sakal kalmadı onda sıkıntı yok ancak boyun kısmında 3-5 yerde kısmi kanama oldu, ki DE ile de olabiliyordu bu kanamalar.

Sol eli kullanmak ise ayrı bir maharet gerektiriyor, sağ yanağımı tıraş etmek sola göre 10 kat kolay oldu. Çenemin sol tarafında bir kısım ise tam ölü nokta, ne sol elimle yanaşabildim ne sağ elimle. Yukarı aşağı sağa sola derken bir şekilde kesebildim orayı da ama alışma süreci nasıl olacak bilemiyorum. Bir sonraki tıraşı ise çelik ustura ile deneyeceğim, jiletli usturayı tutmadım açıkçası, jiletli kullanacaksam DE makineleri tercih ederim.
www.BarbarosRazors.com

Üstadlar malum, öğrenciyim ve yaşadığım il dışında staj yapıyorum. Bayram sonunda yapacağım bisiklet turuna maddi kaynak gerekince işe başlamaya karar verdim. Yarın devamlı gittiğim bir cafede işe başlıyorum, hal böyle olunca da şöyle güzel bir sinekkaydı olayım dedim Smile Bugün 1 liraya aldığım Yuma ile 3 perde tıraş oldum gayet güzel bir tıraştı. Çok ucuz meblağlara gayet kaliteli tıraş olunabiliyormuş Smile

Yuma Tıraş Aleti
Beyaz Rapira Jilet
Arko Sabun
Jaguar 236 Fırça
Bebak Acı Badem Sütü

Klasik gariban tıraşı oldu ama gayet güzeldi Smile
tamerkamisli.blogspot.com
(14/07/2013, Saat: 00:48)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Klasik gariban tıraşı oldu ama gayet güzeldi Smile

esim "haticeye bakma neticeye bak" der buna benzer durumlarda Wink
https://www.flickr.com/photos/97998395@N05/

https://instagram.com/onuresko/
At fırça
Cella
Badem yağı
37C Slant
Gillette SS
2jdko5w.jpg
Pazar pazar canımız badem mi çekti ne Smile Bademden çok sevdiğimiz üstadımız. Hanıma söyledim ayakkabıları, 110 liralık Adidas neyine yetmiyo dedi. Sustum.. Az daha facia çıkıyodu evde Big Grin
En son tıraşım da bende kullanmıştım Blush sayılır mı?

383280-3-4-7d5aa.jpg
(14/07/2013, Saat: 21:26)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14/07/2013, Saat: 21:10)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar pazar canımız badem mi çekti ne Smile Bademden çok sevdiğimiz üstadımız. Hanıma söyledim ayakkabıları, 110 liralık Adidas neyine yetmiyo dedi. Sustum.. Az daha facia çıkıyodu evde Big Grin

Mornetto Üstadım; Korner direğinden döndüğüm (hekimler u dönüşü de diyor) için bu avantajla 2 çift Salomon'a hanım bişey demedi.Bi de amaç var yaa.Wink
Kronik arter hastası olduğum için yürüyüş hayatımın bi parçası olacak inşallah.O kontenjandan da faydalandık bi nev-i.
Hem sonra Mornetto Üstadım;Geldik gidiyoruz yaşın 40 benimki 45 olmuş.Bugün değil de ne zaman giyeceğiz.Gençliğimizde Salomon vardı, cepte de onu alacak para da vardı biz mi almadık??Tongue
Ben daha farklı düşünüyor ve diyorum ki sana Üstadım 350 Türk Lirasılık Salomon XA PRO 3D ULTRA 2 GTXneyine yetmiyor??Tongue
Hem adı üzerinde o DAS'lar ADİ das.(Bir aylık sigara paramdı iki çift Salomon)
Selamlar...

Her şeyin en iyisine layık sevgili üstadımız, canımız ağabeyimiz. Yüreği pırıl pırıl, şu forumu hoş dilekleri, niyetleri ile ayakta tutan ağabeyimiz elbet önce kendi dimdik ayakta olacak, ailesini, işini ayakta tutacak. E tabi bunun için de kaliteli ayakkabılara ihtiyaç var değil mi Smile
Üstadım tıraşlarınız nasıl gidiyor? Ben okuyorum valla ne yazsanız, izliyorum yayınlarınızı. Bir de sahilde fotoğraflarınızı bekleriz. Elinizde fırça olsun ki formata aykırı düşmesin Smile Sonsuz saygılar..
(14/07/2013, Saat: 21:23)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En son tıraşım da bende kullanmıştım Blush sayılır mı?

383280-3-4-7d5aa.jpg

İsterse sayılmasın BlushTongue
(14/07/2013, Saat: 21:26)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir aylık sigara paramdı iki çift Salomon

Lijun hocam tebrik ederim Smile
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477

https://www.instagram.com/pardushandcraft/

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kendi kendine Saç Tıraşı Yapan Var mı ? Hasan Ali 533 354,812 18/09/2022, Saat: 21:29
Son Yorum: Can Çelik
  Devlet Memurlarının Günlük Sakal Tıraşı Olma Zorunluluğu Kaldırıldı mecelik60 13 7,983 08/09/2022, Saat: 11:08
Son Yorum: sudüşleri
  Geleneksel Tıraşı Seçen Kaç Kişi Varız ? Naci Erdem 14 18,322 01/05/2021, Saat: 19:22
Son Yorum: Ömer t. Katı
  En son ne zaman berberde sakal tıraşı oldunuz? linguist 174 196,602 09/07/2020, Saat: 23:32
Son Yorum: ati19
  Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı Ferat 37 19,841 29/06/2020, Saat: 02:30
Son Yorum: Naci Erdem
  Oglumun ilk tirasi korgunv 37 47,177 13/04/2020, Saat: 00:55
Son Yorum: kral arthur
  Bayram tıraşı ekipmanlarimiz Eskiuyebyr 90 108,324 04/06/2019, Saat: 22:48
Son Yorum: yunusso
  Ters çıkan sakal tıraşı tavsiye Timuçin 9 9,689 25/02/2019, Saat: 12:18
Son Yorum: Timuçin
  Pazar Tıraşı biberbey 3 6,086 18/04/2018, Saat: 12:11
Son Yorum: DenizKSK

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: