28/02/2013, Saat: 18:24
Forumda Aklı Selim gençlerimiz var
Arko biraz ''limon mentol'' karışımı olsa gerek,koku duyusu ve ifadesi iyi arkadaşlar bize analiz edebilirler.
Arko biraz ''limon mentol'' karışımı olsa gerek,koku duyusu ve ifadesi iyi arkadaşlar bize analiz edebilirler.
(28/02/2013, Saat: 18:12)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İhtilaf üstadım herşey ellerinin hemen altında olduğu için nankörlük yapıyor onlar Bolluk ve tüketim merakı gözlerini kör etmiş onların
(28/02/2013, Saat: 18:05)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ako,tabac,cella,mfw bu sabunların kokuları içinde aynı şeyler söyleniyor.
Hatta mwf yi denemediği halde kokusunu beğenmeyenler var,bir kere koklayıp yağlı ve hayvansı kokuyu alamayıp ıslak çaput ve çürük şeylere benzetenler var
Arko'yu ernet'e benzetenler var
(28/02/2013, Saat: 18:16)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28/02/2013, Saat: 18:12)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İhtilaf üstadım herşey ellerinin hemen altında olduğu için nankörlük yapıyor onlar Bolluk ve tüketim merakı gözlerini kör etmiş onlarınkesinlikle katılıyorum
(28/02/2013, Saat: 18:05)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ako,tabac,cella,mfw bu sabunların kokuları içinde aynı şeyler söyleniyor.
Hatta mwf yi denemediği halde kokusunu beğenmeyenler var,bir kere koklayıp yağlı ve hayvansı kokuyu alamayıp ıslak çaput ve çürük şeylere benzetenler var
Arko'yu ernet'e benzetenler var
arkonun esansını bulsam
yada çok yakın kokuda bir parfum
omur boyu onu kullanırım