Yorumları: 861
Konuları: 27
Tüm dostlara sihhatler olsun
Sabun By Rum @orhansolo
Aftershave by Rum @orhansolo
Sabun yogun karanfil tarcin kokulu, kivami ve geri kalan herseyi harika, tam bir kış sabunu.
Firca icin @ahbap komsuma tesekkurler, deneme firsatim oldu, yogun ve orta omurgali bir firca, coşuyor resmen kopuk. Yaqi'lere gore daha kalin killari var.
3one6 ise ilk defa deneyimledim, çok asil bir makina, yakin bir tiras veriyor ama Yaqi'ler gibi küt bir tiraşi yok, İngilizligini belli ediyor gercekten.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
Tüm ahaliye sıhhatler olsun.
Yorumları: 115
Konuları: 1
Herkese iyi pazarlar
Sabun ve AS @orhansolo hocamın üretimi, çok beğendim kışlık baharatlı tam hayalimdeki bay rum tıraş ürünleri. Kışlık sabun ve AS arayanlara tavsiye ederim.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 40
Konuları: 2
Sıhhatler olsun @KurtaranS hocam ve tüm ekibe,
@ahbap hocamdan aldığım .84ü deneme şansım oldu roccayı kafa yapısının kallavi ve ağır olmasından dolayı çok sevememiştim, bu makine de paslanmaz çelik kafa ve sap olmasına rağmen kontrolü rahat oldu. 84 ve ej316 bu klasmanda yarışır benim için. Kafa, jileti kumpasla hizalamış gibi sıkıştırıyor. Bu makineyi gerçekten beğendim, nacet ile de 2 günlük sakalda iyi anlaştığını söyleyebilirim benim için.
May the good shave be with you.
Yorumları: 217
Konuları: 3
Arko sabun, ikon x3 kent boar
Yorumları: 115
Herkese iyi akşamlar, keyifli tıraşlar
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Yorumları: 3
Konuları: 0
Bende artık an itibariyle geleneksel tıraş kervanına katılmış bulunuyorum.
Uzun araştırmalarım sonucunda kartuşlu tıraş bıçaklarını hayatımdan çıkarma kararı aldım.
Umarım keyifle tıraş olabileceğim bir set olur.
Yeni başlayan biri olarak tavsiyelerinizi rica ederim…
Yorumları: 124
(26/11/2021, Saat: 00:05)Ayazz.muhammed Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bende artık an itibariyle geleneksel tıraş kervanına katılmış bulunuyorum.
Uzun araştırmalarım sonucunda kartuşlu tıraş bıçaklarını hayatımdan çıkarma kararı aldım.
Umarım keyifle tıraş olabileceğim bir set olur.
Yeni başlayan biri olarak tavsiyelerinizi rica ederim…
Öncelikle hoş geldiniz.
Güzel bir başlangıç yapmışsınız. Setinizdeki alet mild bir alet. Farklı tıraş bıçakları alıp kendinize en uygununu bulmaya çalışmalısınız. Setteki fırça ortası boyalı domuz kılı bir fırça. Break in sürecine sokmanız iyi olur. Bir kaç defa köpürtme kuruma seansı yaparsanız fırça yumuşayacaktır. Dilerseniz ters kılları da ayıklayabilirsiniz. Kıllarının ince olması dolayısıyla karışmaya müsait bir fırça. Çok haşin davranmayın yoksa çöpe gider.
...
Yorumları: 3
Konuları: 0
(26/11/2021, Saat: 00:16)Bakkal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle hoş geldiniz.
Güzel bir başlangıç yapmışsınız. Setinizdeki alet mild bir alet. Farklı tıraş bıçakları alıp kendinize en uygununu bulmaya çalışmalısınız. Setteki fırça ortası boyalı domuz kılı bir fırça. Break in sürecine sokmanız iyi olur. Bir kaç defa köpürtme kuruma seansı yaparsanız fırça yumuşayacaktır. Dilerseniz ters kılları da ayıklayabilirsiniz. Kıllarının ince olması dolayısıyla karışmaya müsait bir fırça. Çok haşin davranmayın yoksa çöpe gider.
...
Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.
Herkese keyifli tıraşlar.