07/04/2021, Saat: 21:50
Merhaba ben Tarık. Uzun zamandır foruma arada bir girip okumaktaydım, üye olup tanışmak da istedim. 30 yaşıma basmak üzere bir bilgisayar mühendisiyim Cildimde tahrişe neden olan Gillette Mach3 ve türevleri yedek başlıkları 1 adetine 1.5 dolar para vermek (TL cinsinden yazsam iki ay sonra komik olur) akıllıca gelmediği günden beri geleneksel tıraş olmaktayım. Yaklaşık on yıldır ilk ve tek makinem olan Merkur Progress kullanıyorum. Jilette favorim Feather olsa da, fiyat performans oranı daha yüksek olan Permasharp'tan son derece memnunum. Tıraş sabununda ise klasikçiyim, yeniliklere kapalıyım. Arko candır Yine ilk ve tek fırçam Edwin Jagger'dan. Tıraşta minimalist olmayı tercih edenlerdenim. En başından en iyilerini almıştım ve bu gönderiyi yazarken fiyatlara baktığımda toplam tutar Türk parası cinsinden çok uçuk seviyede maalesef. Sanırım bunları aldığım zamanlarda dolar 2 lira falandı maksimum.
Virüs bittikten sonra Ankara'daki toplantılara katılarak yüz yüze tanışabilmeyi umuyor, sağlıklı günler diliyorum.
Virüs bittikten sonra Ankara'daki toplantılara katılarak yüz yüze tanışabilmeyi umuyor, sağlıklı günler diliyorum.