Yorumları: 131
Konuları: 2
(08/07/2020, Saat: 23:36)Rayko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @atmacao komşum en son tıraş aletini 3 yıl önce aldığımı düşünürsek böyle şeyler en güzel "zamanla" temin ediliyor diye düşünüyorum ne dersiniz ?
Doğrudur
@Rayko komşum. Benim de ilgimi hep böyle zamana direnmiş güzel aletler çekiyor. Yenilerde gözüm yok pek
Hayırlı olsun tekrardan. Güzel günlerde inşallah.
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
(08/07/2020, Saat: 23:20)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever Volkan Bey size ne kadar teşekkür etsem azdır. Palmolive regular krem formatında daha önce kullanmış idim. Hafızamda kokusu kalmamış, ancak stick formatı inanılmaz güzel kokuyor. Böyle güzel bir hediyeyi bana layık gördüğü nüz için bir kere daha teşekkür ediyorum. Silvertip Fibre için söylenecek bir şey yok, daha önce 21 mm kullanıyordum. 23 mm daha konforlu olduğunu söyleyebilirim.
STK-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah Veli Abi lafı bile olmaz. Ürünleri beğenmene çok sevinidim, iyi günlerde keyifle kullan Abi.
Keyifli sohbete asıl ben teşekkür ederim
Tekrar görüşmek üzere.
Yorumları: 1,874
(08/07/2020, Saat: 23:56)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam volkan abim cinlattiysa yuzumuz guler ancak, gonlu zengin abim benim, beni bir gulumsetti ki, yanimda yakinimdakiler o kadar isabetli secim yapamazlardi, o anlatsin, iyisimi, yolum istanbula duserse bi demlik cay icicem volkan abiyle. tabi nasip.nasil olur ne zaman olur bilmem ama sizde katilin tabi once izin alabilmem lazim.
Seni her zaman Gotham City'e bekleriz İsmet
Çayı demlikle değil semaverle içeriz
Bu vesileyle yeni ürün almış tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun. İyi günlerde keyifle kullanılsın.
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
SOC'landık bakalım
Noyan Bey yanında Arko göndermiş sağ olsun
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 596
Konuları: 1
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun, sağlıkla ve keyifle kullanın
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 322
Konuları: 1
10/07/2020, Saat: 21:55
İlk izlenim:
Artıları; uçların yumuşaklığı çok iyi. Fırçanın ebatları ideal. Yüzde ve tasta köpük yapmak çok kolay. Porsukta kullandığım sabun miktarından daha az bir sabunla daha fazla köpük elde edilebiliyor.
Eksisi; günlük tıraş icin biraz fazla omurgalı.
<br />
[/img]
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 619
Konuları: 8
@ahbap emrah komşum hayırlı olsun güle güle kullan
Yorumları: 430
Konuları: 7
Sonunda güzel bir Merkür buldum
Yorumları: 448
(11/07/2020, Saat: 01:40)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sonunda güzel bir Merkür buldum
"Abooooooo" Komşum vallahi inansın ici gidiyor ben merkuru almadan sevdim ama icimde ki ses sürekli "aaaaallll aaaaallll" diye telkinde bulunuyor youtube videolarında kullanipda "veeery smooth razor" demeyenini duymadım
hayırlı uğurlu olsun.En kısa zamanda alacağım bir tane tutamıyorum kendimi.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi