Söz konusu fırçayı kullandım, öncelikle kıl kalitesinin ne Omega'nın normal, 50-100 liraya alabileceğiniz bir fırçasıyla ya da yerli markamız Jaguar fırçalarla bir alakasının olmadığını söylemem gerekiyor. Çok çok daha kaliteli, daha ilk kullanımdan kıllarının palmiye ağacı gibi açtığı (Bu arada, cidden palmiye ağacı diyorum ben bu fırçaya, çünkü kiraz ağacından yapılma sapıyla birlikte tam bir ağaç görüntüsünü veriyor) bir fırça. Üst düzey bir fırça. Bazı fırçaları daha iyi kavramak adına sapını avucuma oturtturup öyle köpük yapıyorum (özellikle Yaqi Moka Express), ancak bunda böyle bir şeye gerek kalmadı, çünkü sap tasarımı iki parmakla tutup kolayca kavramaya olanak veriyor. Bu da önemli bir artı, iki parmakla tutup köpük yapabilmek çok daha az yorucu imiş
Çok sıcak su kullanmamak gerektiğini buradan diğer komşularımın yorumları sonucunda öğrendim, biraz daha soğuğa yakın ılık bir suda 5-7dk beklettim. Diğer domuz fırçaları (Jaguar, Omega) 10-15dk. kadar bekletiyorum normalde, ancak bu fırçanın kılları kendinden sanki jelleştirilmiş gibi, cidden yumuşacık, o yüzden 15-20dklara gerek kalmadı. Arko Sabun kullanmıştım tıraşımda, ilk yüklediğimde köpük oluşmadı, yani su-köpük dengesi ile alakalı bir durum da değildi, bildiğiniz oluşmadı. Burada yorumları okuyunca kendi kendime "Fırça su mu yutarmış yahu? Allah Allah" falan diyordum, hakikaten bu fırçanın köpük performansını anlatacak tek cümle bu imiş, bildiğiniz yutuyor çünkü. Yetmediği için iki kere daha yükleme yaptım, güzel bir köpük oluşmuştu ancak yine de ne olur ne olmaz diye
@Berberbey yöntemi kullanmayı tercih ettim, yüzüme Arko krem uygulayıp kasede yaptığım köpüğü sürdüm üzerine. Tüm komşularımın dediği gibi yüzde açılıyor, ancak masaj etkisi hakkında yorum yapmam doğru olmaz, çünkü yüzde köpürtme yapmıyorum cildim dolayısı ile. Yalnızca resim çizer gibi, fırçavari darbelerle uyguluyorum tasta köpürttüğüm sabunu yüzüme. Genel olarak başarılı bulduğum, duruşuyla bile özel olduğunu anlatan bir fırça vesselam.