24/01/2019, Saat: 13:29
(23/01/2019, Saat: 23:29)kalantorxl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @crestor komşum iki aydır sadece Cella sabun kullanıyorum ve görüntüsü hep sizin resminizdeki gibi bu yüzden sabunun bozulduğunu sanmıyorum. Kızarıklık ve sivilce konusunda haklı olabilirsiniz. Ben yüzde köpürtme yapıyorum, arasıra köpürtme sırasında hafif yanma ve tıraş sonrası çene ile dudak arasında kızarıklık yaşıyorum. Sürekli bu durumla karşılaşmadığım için şimdiye kadar bunu sabuna bağlamamıştım herhalde usturayı yada fırçayı fazla bastırdım diye düşünüp üstünde durmuyordum. Fakat aynı olay sizinde başınıza geliyorsa sanırım cildimiz bu sabunla pek uyuşmuyor. En iyisi Cella ile yolları ayırmak olacak.
Ben de aynı şekilde yüzde köpürtme yapıyorum.Sizin yaşadıklarınızı ben de birebir yaşadım.Çene ile dudak arası kızarıklık bende de var. Belki de Cella ile yüzde köpürtme yapmak cildime iyi gelmemiş olabilir. Bugün Haslinger Honig ile tıraşımı oldum ve ne bir yanma ne bir kızarıklık.Sanırım dediğiniz gibi,Cella ile uyuşamadık. Bu gidişle Cella @jegal komşuma gidecek gibi duruyor
Cogito, ergo sum