Yorumları: 878
Konuları: 23
(17/12/2018, Saat: 14:23)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Razorus'un yılbaşı indiriminden faydalanıp FS sentetik fırça ve Proraso mavi krem aldım. Noyan bey her zaman ki titizliği ile harika bir paket yapmış ve içine ufak bir de hediye koymuş.Teşekkür ederim @Noyan bey, iyi ki varsınız.
Bu arada mutlaka Razorus sitesini ziyaret edin, son indirimden sonra özellikle Yaqi ve FS fırçalar neredeyse Aliexpress'in yarı fiyatına!
Bir şekilde benim gibi her tanışan
@Noyan beyin titizlik, kişilik ve beyfendiliğinden söz ediyor. Demek ki beyfendilik sonradan olma değil doğuştan oluyormuş.
(16/12/2018, Saat: 04:35)Southwestern Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FearOfATG Komsum, benim de yukarida pek sac kalmadi, kel kafayi soyle domuz fircayla, permasharp'le guzel bir tras edeyim diyorum amma velakin o zaman da sakal trasindan vazgecmek durumunda kalacagiz, sakallilar klubune merhaba diyecegiz mecburen, yoksa yumurta gibi de olmaz ki
Komşum yaklaşık 20 yıldır sizin deyiminizle yumurta gibiyim. Kafayı ayrı makineyle yüzümü ayrı makineyle tıraş ediyorum.Geleneksel tıraşa başladıktan sonra bu yumurta daha da pırıl pırıl oldu. Kesinlikle tavsiye ederim,inanın çok daha rahat ve keyifli olacaksınız.
Cogito, ergo sum
Yorumları: 259
Konuları: 3
@crestor deneyecegim komsum az kaldi
yaza dogru yapacagiz bir sekil
Yorumları: 623
Konuları: 7
17/12/2018, Saat: 23:09
(Son Düzenleme: 17/12/2018, Saat: 23:13, Düzenleyen: ekilic2.)
Bir nostalji yapayım dedim.
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
17/12/2018, Saat: 23:35
(Son Düzenleme: 18/12/2018, Saat: 00:06, Düzenleyen: dikdik_s.)
]Hayırlı olsun komşum. Biraz önce migrosta denk geldi ama Fener maçı başladığı için apar topar çıktık. Kokusu mevcut 3 modelden farklı mı?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 623
Konuları: 7
(17/12/2018, Saat: 23:35)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ]Hayırlı olsun komşum. Biraz önce migrosta denk geldi ama Fener maçı başladığı için apar topar çıktık. Kokusu mevcut 3 modelden farklı mı?
Diğerlerinden çok da farklı değil gibi geldi bana komşum. Benim en beğendiğim mavi cool olan. Ama bu da güzel.
Yorumları: 557
Konuları: 5
(17/12/2018, Saat: 23:09)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir nostalji yapayım dedim.
Temiz bir kokusu var, ben severek kullanıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 822
Konuları: 3
Koku güzel ama inanılmaz yakıyor cildimi. Normal kolonya yerine kullanılabilir.
Yorumları: 694
Konuları: 4
Arko tıraş kolonyasında alkol oranını azaltsa şahane olur aslında. Tıraş sonrası yakması olayından dolayı ben de kullanamıyorum. Ayrıca bu nostalji serisinin rengi keşke daha farklı olsaymış. Siyah renk yerine, turkuaz mavisi veya ateş kırmızısı renk daha güzel giderdi. Arko duy bizi arkoooo
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(18/12/2018, Saat: 09:04)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arko tıraş kolonyasında alkol oranını azaltsa şahane olur aslında. Tıraş sonrası yakması olayından dolayı ben de kullanamıyorum. Ayrıca bu nostalji serisinin rengi keşke daha farklı olsaymış. Siyah renk yerine, turkuaz mavisi veya ateş kırmızısı renk daha güzel giderdi. Arko duy bizi arkoooo
Tıraş sonrası hiç kullanmıyorum desem yeri var. Kesinlikle alkol oranı çok yüksek. Buradan bu ürünlerden haberim yokken askerde her sabah Gold serisi ile itina ile yakardım yüzümü. Şimdi ne zaman goldun kokusunu alsam karakolda hissediyorum.