Yorumları: 148
Konuları: 5
Tıraş olan erkeklerin muhtemelen tıraştan en önemli ortak beklentisi temiz ve güzel cilt .
Tıraş ritüeli , sabunlar , tıraş aletleri ile olan bağımız ve sevgimiz elbette bize özgü
ama çıkış noktamız birçoğumuzda bu ; Güzel görünüm Güzel cilt .
Ne kadar iyi tıraş tekniğiniz olursa olsun , ne kadar iyi ekipman ve kozmetik ürünleri kullanırsanız kullanın sağlıksız bir cilt size istediğiniz güzel görünümü vermeyecektir.
Peki sağlıklı bir cilt için neler yapmalı ? neler yapıyorsunuz ?
Cilt sağlığımız için neler yemeye ve yememeye dikkat ediyoruz ?
kendi adıma su tüketimim azaldığında ve spor yürüyüş yapmayı bıraktıgım dönemlerde hem cildimde hem tıraşımda kalite düşüyor
Bu konuda bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmamız gerektiğine inanıyorum
Saygılarımla
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
Icerden avokado tuketmeye calisiyorum. Disardan dalanantikdefne tuketiyorum, lavantalisi da cikmis.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 227
Konuları: 9
Bol su içmek ve tıraş sonrası ürünler kullanmak dışında bilerek başka bir şey yapmıyorum.
Hiç bilmiyorum ki
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
09/10/2018, Saat: 14:56
(Son Düzenleme: 09/10/2018, Saat: 15:00, Düzenleyen: dikdik_s.)
Ozel bir isletmede haftada bir pülümür kaynak tuzu ile peeling yaptırıp ardından sut banyosuna giriyorum. Ustune avokado, bal, salatalık, hint yagı ve e vitamini karısımından olusan bir maske uyguluyorlar.
Sabah kalkınca ilk isim yuzume buhar banyosu yapıp, clinique anti aging kremi surmek oluyor. Her aksam yatmadan da Rosense gul suyu ile yuzumu yıkayıp, La Praire goz altı kremimi ve salyangoz ozlu antioxidan etkili Dior capture kremimi yuzume surup yatıyorum.
Sizde bu yazdıklarımı yiyip usenmeden okudunuz. Keske ama nerdee.
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
İlk paragraf okurken ikinci paragrafta makara olduğunu belirtmiştir dedim
İkinci paragrafı okurken vallahi ciddi sanırım dedim
Üçüncü paragrafta yedim dedim..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
@dikdik_s komşum, yazdıklarınızı yiyip üşenmeden sonuna kadar okudum vallah
İlk tepkim şu oldu helal olsun adama, kendine iyi bakıyormuş
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(09/10/2018, Saat: 16:03)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s komşum, yazdıklarınızı yiyip üşenmeden sonuna kadar okudum vallah İlk tepkim şu oldu helal olsun adama, kendine iyi bakıyormuş
Ben ikinci paragrafı okurken en sonunda bi vesikalık atsa konu altına da görsek forum olarak dedim.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Yorumları: 1,015
Konuları: 26
Hayatımda 2 dönemde cildimde belirli fark olduğunu hissettim :
1) 2001 krizi zamanı stres yüzünden ciddi kötü yönde
2) Sigarayı bıraktığım zaman ciddi iyi yönde
Sigarayı bırakın, stresten uzak durun diyorum kısacası
Birincisi sizin kontrolünüzde de ikincisi biraz kısmet gerçi.
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
dikdik_s üstadım iyi güldüm vallahi Allah ta senin yüzünü güldürsün daima
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 350
Konuları: 1
(09/10/2018, Saat: 14:56)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ozel bir isletmede haftada bir pülümür kaynak tuzu ile peeling yaptırıp ardından sut banyosuna giriyorum. Ustune avokado, bal, salatalık, hint yagı ve e vitamini karısımından olusan bir maske uyguluyorlar.
Sabah kalkınca ilk isim yuzume buhar banyosu yapıp, clinique anti aging kremi surmek oluyor. Her aksam yatmadan da Rosense gul suyu ile yuzumu yıkayıp, La Praire goz altı kremimi ve salyangoz ozlu antioxidan etkili Dior capture kremimi yuzume surup yatıyorum.
Sizde bu yazdıklarımı yiyip usenmeden okudunuz. Keske ama nerdee.
Hahaha ilk etapta yok artık oha felan dedim .Taki yedigimi anlayana kadar.