Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@neoromancer
Abi bu bulldog markasının yurt dısında cok guzel yorumlarını okudum bende. Hatta impa bunun balmını getirince arada bir yerde onermistim komsulara, bu urun guzelmis dostlar diye. Hatta bir komsumuzda alıp kısa bir inceleme yapmıstı diye hatırlıyorum. İyi ki soyledin, bu markanın diger urunlerini de mustafa beyden rica edelim varsa imkan sonraki siparislerine eklesin. Sen ordan tabi rahat bulursun da bizim buralar yokluk abeyy
Yorumları: 814
Konuları: 1
(06/01/2018, Saat: 20:19)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer
Abi bu bulldog markasının yurt dısında cok guzel yorumlarını okudum bende. Hatta impa bunun balmını getirince arada bir yerde onermistim komsulara, bu urun guzelmis dostlar diye. Hatta bir komsumuzda alıp kısa bir inceleme yapmıstı diye hatırlıyorum. İyi ki soyledin, bu markanın diger urunlerini de mustafa beyden rica edelim varsa imkan sonraki siparislerine eklesin. Sen ordan tabi rahat bulursun da bizim buralar yokluk abeyy
Aman Serdar kardeşim sizin evdekiler duymasın sakın bu ''yokluk var hiç birşey bulamıyorus ''vs.. sözlerini
Senin en son gelen malzemeleri ben buraların Web sitelerinde bile bulamıyorum.İngiliz lerde Exit ledi zaten biliosun bu birlik işlerini yakında ordan da kesilecek sular..Bu markada British menşeili sanırım daha öncede denemiştim birkaç ürünlerini uygun fiatlı tamamen bitkisel ürünler yapıyorlarmış..Kremleri Balsamları fena değil hafif ve yakmayan cinsten ,memnun kaldıyıdım o zamanlar..IMPA getirse bende alırım o taraflara gelince
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 250
Konuları: 9
Zeytin yağı uygulaması ardından sabun içinde beklemiş su ile temizlik. Wtg + Atg + rötuş.
Ustura : geltir, forum usturası
Fırça : Vigshaving 26 mm finest
Sabun : Tabac
AS : Cadı fındığı + Aqua Velva Ice Blue
Harika pazarlar olsun komşular.
Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk
(06/01/2018, Saat: 20:51)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aman Serdar kardeşim sizin evdekiler duymasın sakın bu ''yokluk var hiç birşey bulamıyorus ''vs.. sözlerini
Ulke sartları icin genelleme yapmak istenirken sehven soylenmistir abim
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
GartBnx.....
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
07/01/2018, Saat: 20:06
(Son Düzenleme: 07/01/2018, Saat: 20:07, Düzenleyen: PisPorsuk.)
Pazar pazar X, bayadır pazar tıraş olmamışım...
kargadan başkam kuş tanımım, R41'den başka makine tanımam
hastasıyız...
(a.k.a Ayhan Sicimoğlu)
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 256
Konuları: 5
Bugün progress ile ilk tıraşımı oldum aletten mi ilk defa kullandığım polsilver jiletten mi bilmem son 1 aydır en iyi tıraşımdı. Tıraştan sonra loccitane cedrat gel kullandım hızla emilen ve yağlı his bırakmayan bir jel nemlendirmesi de gayet yeterli. Artık pazartesiye hazırım
yaşam bir zevktir
Yorumları: 372
Konuları: 5
Simpson s1 best badger
Merkur proggres
Lea classic wooden bowl
Lea classic aftershave locion.
Sıhhatler olsun tum dostlara.
@GartBnx
Gart Kraken nasıl, preshave ini aldık sabun kaldı, mickey guzelmi.
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
@dikdik_s
Krakenin kokusuna bayılıyorum .. köpükte yoğurt gibi oluyor ama benim için koku öncelikli.. beni mest ediyor.
sabunu hem kokusu hemde performansı için şiddetle tavsiye ederim. Bana sabun
@onurstyle dan hediye gelmişti. Tekrar teşekkür ederim kardeşime...