Yorumları: 1,701
Konuları: 30
DE makinalar ile pek aram yok. Ben olaya dogrudan jiletli ustura ve son gunlerde kullandigim çelik ustura ile daldım. Ama bu DE cidden cok al benisi olan bir yapıda. Tebrik ederim yerli uretim olması ayri bir ihtişam teşkil ediyor benim icin
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 600
Konuları: 5
https://www.giftsandcare.com/en/barbaros...razor.html
Yurt dışında da satılacak kalitede ürün tasarlayıp ürettiğiniz için tebrik ederim. Daha nicelerine dileğiyle ...
Yorumları: 204
Ürün nerden nasıl temin edebilirim?fiyatlar nasıl?internet sitesinde göremedim
Denizleriniz sakin, pruvanız neta olsun...
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(08/05/2018, Saat: 11:34)zbilgen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ürün nerden nasıl temin edebilirim?fiyatlar nasıl?internet sitesinde göremedim
@theunnamed komşuma özel mesaj gönderebilirsiniz. Web sitesindeki contact form'dan da kendisine ulaşabilirsiniz.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 876
Konuları: 7
Ben birkaç ay önce sorduğumda Türkiye'de satiş yapmadıklarını yazmışlardı. Bir değişiklik olduysa haber verirseniz sevinirim.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
Yorumları: 995
Konuları: 24
Yeni Barbaroslar gelecek mi? Bir bilgisi olan?
Yorumları: 530
(07/05/2019, Saat: 08:31)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni Barbaroslar gelecek mi? Bir bilgisi olan?
Cem Hocam, yakın zaman önce
@theunnamed üstada instagram'dan ulaşıp sormuştum bu soruyu. 1,5 - 2 yıl üretim yapmayacağını söylemişti. Belki kendisi de ayrıca cevaplar.
Yorumları: 995
Konuları: 24
(07/05/2019, Saat: 11:07)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cem Hocam, yakın zaman önce @theunnamed üstada instagram'dan ulaşıp sormuştum bu soruyu. 1,5 - 2 yıl üretim yapmayacağını söylemişti. Belki kendisi de ayrıca cevaplar.
Cevabin icin cok tesekkurler,
ben gecenlerde TR-2 alma sansimi kacirdim,
Umarim yakin zamanda yeni seriyi gormek kismet olur.