Yorumları: 749
Konuları: 10
(14/06/2017, Saat: 12:01)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ArdıçKatranı
Kardes Straht kaptan, denize acıldı yeni, 2-3 ay gelmez.
Alternatif olarak Ozgun41 komsuma danısmanızı oneririm. Kendisi harika AS ler yapıyordu.
Bilgi için teşekkürler üstad, google'da çok fazla tarif var, başlangıç için net ölçekler iyi olacak, malzemeleri tedarik edip Ozgun41'e danışayım.
Yorumları: 235
Konuları: 7
Çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık teşekkürler.
Konu baya ilgi çekici duruyor, ben de biraz araştırma yapayım belki denerim bir şeyler
Yorumları: 1,015
Konuları: 26
Ben de sabunun kokusunu ezmeyecek bir AS arıyordum, ihtiyacım olan malzemelerin hemen hepsi (etil alkol, gliserin, mentol, evitamini kapsülü) evde var, ütü suyu alıp bir deneyeyim bakayım bu akşam.
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Komşum çok güzel açıklamışsınız elinize emeğinize sağlık bilgilendirici ve keyifli bir paylaşım ancakbir aydan beri bu konuyu arıyordum tıraş sonrası bölüme eklense çok daha faydalı olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
Bilgilendirici yazılar için emeği geçen herkese teşekkürler...
Yorumları: 629
Konuları: 12
Burada birşeyler sormuştum. straht da detaylıca cevaplamıştı ama forumun uçmasına denk geldi. O mesajlara ulaşmanın bir yolu var mıdır?
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
(29/11/2017, Saat: 16:55)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burada birşeyler sormuştum. straht da detaylıca cevaplamıştı ama forumun uçmasına denk geldi. O mesajlara ulaşmanın bir yolu var mıdır?
Bildiğim kadarıyla yok komşum, zaten ulaşılabilir olsaydı adminimiz bunu sağlardı diye düşünüyorum.
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
(29/11/2017, Saat: 16:55)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burada birşeyler sormuştum. straht da detaylıca cevaplamıştı ama forumun uçmasına denk geldi. O mesajlara ulaşmanın bir yolu var mıdır?
Strath’a ulaşırız sorun değil
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Arkadaslar Straht ı zor bulursunuz artık, ayın 3unde sefere cıkıyor. 6 ay yok olur. Su karada kalan son 2-3 gunde de foruma vakit ayıracagını pek sanmam. Seneye insallah diyelim
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
(30/11/2017, Saat: 00:35)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar Straht ı zor bulursunuz artık, ayın 3unde sefere cıkıyor. 6 ay yok olur. Su karada kalan son 2-3 gunde de foruma vakit ayıracagını pek sanmam. Seneye insallah diyelim
İş başa düştü demek ki abi,başla sen ev yapımı üretime
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?