Yorumları: 506
Konuları: 17
Elinize sağlık. Büyük emek gerçekten. Bence yapılabilir. Zaten bayağıdır yapıyormuşsunuz.
Ben de çam kokuluyu merak ettim. Özgün bir koku
Kolaylıklar dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
(26/09/2017, Saat: 12:35)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum eline sağlık, ben de çam terebentinliyi çok merak ettim. Don yağlı üretmeyi düşünüyor musun?
(26/09/2017, Saat: 12:37)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam elinize,emeğinize sağlık.Köpük fotoğraflarını alsak da şöyle gözümüz,gönlümüz açılsa.
(26/09/2017, Saat: 13:05)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Efrasyab komşum elinize, emeğinize sağlık. Kolay iş değil gerçekten. İnşallah başarılı olursunuz. Geleneksel tıraş sevdalıları için yerli sabun üreticisi doğuyor olabilir
Aslında bir ara ben de düşündüm kendi sabunumu yapmayı. Bu konuda hiçbir bilgim yoktu ve oldukça zahmetli olduğunu görünce başlamadan vazgeçtim Ama hâlâ aklımın bir köşesinde duruyor bu fikir. Yeni ürünlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Ürünlerinizi denemek isterim
(26/09/2017, Saat: 13:06)Pino Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ellerinize sağlık çok güzel gözüküyorlar tebrik ederim.
Çam kokulu olanı merak ettim gerçekten çam kokusunu çok severim tıraş sabunundada böyle bir esans çok güzel diye düşünmüşümdür hep.
(26/09/2017, Saat: 13:21)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık. Büyük emek gerçekten. Bence yapılabilir. Zaten bayağıdır yapıyormuşsunuz.
Ben de çam kokuluyu merak ettim. Özgün bir koku
Kolaylıklar dilerim
@ArdıçKatranı komşum donyağlı sabun cipsi en ucuz ve dandik olanı. Kotu kokuda olabiliyor. Daha sanayi tipi uretimlerde daha buyuk ekipmanlar ile yogurulursa koku kalmiyor. O yuzden uzak duruyorum
@ahraz komşum bu aksam kopuk fotografi atarim sizlere.
@FurkanErdem komsum insallah gelistirmeye calisiyorum. Bu hali ile bile guzel sonuc verdi. Yakin bir traş hissi veriyor. Sakalin sesi geliyor. Gelistirisem yeni birseyler hemen burada paylasirim.
@Pino komşum alttan gizli ve hafif bir cam kokusu geliyor. Biraz da cildi ferahlatiyor. Ben de severim Cam kokusunu o yuzden ilk cam kokulu olanı denemistim.
@Dragon komşum emek cok ama keyfi de cok. Elimden geldigince performansini arttirmak istiyorum sabunlarin bakalim.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 33
Konuları: 2
Elinize sağlık, emeğiniz takdir edilesi.
(26/09/2017, Saat: 13:58)Mesir45 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık, emeğiniz takdir edilesi.
@Mesir45 tesekkur ederim komşum
Yorumları: 921
Konuları: 2
Elinize sağlık kolay gelsin
Tapatalk kullanarak gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 15
Konuları: 4
Komşum ellerinize sağlık. Bende merak ettim. Keyifle denemek isterim... hatta öyle ki siz seçin ben deneyeyim
Yorumları: 156
Ooo
@Efrasyab komşum yavrular çok güzel duruyorlar. Köpük fotolarını ben de çok merak ettim.
Bence bizim ülkemizdeki en büyük sorun "3. dalga kahveciler" gibi lokal, ufak, hedef kitlesi belirli bir zümre veya çevre olan üreticilerin destek görmemeleri. Arko 60. yıl başlığında tartışılan konuları çok yararlı buldum. Gerçekten de Arko'nun tıraş sabunu olarak kitlesi, tek kriteri maliyet olan berberler. Hal böyle olunca sabun gamını arttırmasını, ahşap vs. kutulu ürünler çıkartmasını beklemek de hayal olur. Üstelik bireysel tıraş pazarının neredeyse tamamının modern (!) tıraş yöntemleri ile domine edildiğini düşününce adamlar haklı da. Bireysel üreticilerin önünde çok sayıda yasal prosedür olmasa eminim bir miktar farklı üreticiler görebiliriz biz de piyasada.
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Hocam elinize,emeğinize sağlık.Güzel görünüyor.
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 334
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor...
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi