Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
Bende foruma yeni üye iken geleneksel tıraşla ilgili çok esprili bir videosunu seyrederek tanımıştım.Her ölüm erkendir ama umulmadık olan insanda şok etkisi yapıyor.Allah rahmet eylesin.
de te fabula narratur.!
Yorumları: 591
Konuları: 3
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
Yorumları: 226
Konuları: 3
Binlerce gence motosikleti sevdiren, eğitip emek veren "can" bir adamın bu şekilde aramızdan ayrılışı gerçekten çok üzücü. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Yorumları: 1,015
Konuları: 26
Hem bisiklet de olsa bir iki teker sever olarak hem de klasik tıraş sever olarak üzüldüm. Videoyu ilk defa izledim, potansiyel forum komşumuz olabilirmiş.
Allah yakınlarına sabır versin.
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
Yorumları: 11
Konuları: 1
Çıkış yaptığı ilk seneden beri yakından takip ediyordum üstadı. Motosiklet serüvenim onunla hayat buldu diyebilirim. Diyecek çok kelime anlatacak çok hikaye var ama, insanın boğazı düğümleniyor. Işıklar içinde uyu kaptan, mekanın cennet olsun.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Allah tahmet eylesin. Ailesinin ve dostlarının başı sağolsun.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 557
Konuları: 5
12/01/2019, Saat: 19:33
(Son Düzenleme: 12/01/2019, Saat: 19:35, Düzenleyen: Aersin.)
Bu video’da bahsi geçen Tatar benim ağalar
Fırça omega domuz, O an gargaraya gelmiştir unutup porsuk demiş rahmetli ağabeyim.
Gene kanalda yüklü olan motor videolarından Daytona 675R benim eski motorum, hatta çekimlerin bir kısmı Ankara bir kısmı İstanbul Parkta alınan görüntülerden derlenmişti.
Saygılarımla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
Motora merak sardığığımda az izlemedim videolarını. Nur içinde yatsın. Çok keyifli sohbeti vardı videolarda.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Öncelikle Allah rahmet eylesin sıkı takipçisiydim kendisinin. O dönem kaza yapmıştı günlük rutinini yayınlamıştı o dönem ilginç takılıyor demiştim yıllar sonra geleneksel traş a başlayınca o bölümü hatırlayıp izlemiştim. Çok güzel insandı bir ortak özelliğimiz daha varmış