Maggard siparişi en sonunda ulaştı. Sapların desenini çok beğendim. 26mm biri bana ait diğerleri arkadaşa. 26'nın performansı da deneyince yazarım.
En Son Ne Aldınız ?
|
12/11/2016, Saat: 14:58
@dikdik_s güle güle kullanın. Haberim olsa ben de katılırdım.
@Selman komşum güle güle kullanın. Toplam bedel kaç USD idi acaba? Maggard düşük bedel yazıyor mu?
https://instagram.com/buyukkotukurt/
@cihankeskin Teşekkürler. Düşük bedel yazıyor mu bilmiyorum bizimki sadece bu 3 fırça olduğu için pek o işleri araştırmadım.
12/11/2016, Saat: 16:12
12/11/2016, Saat: 16:42
@cihankeskin
Dostum gecen ay ben biraz yogundum. O donem foruma bile pek giremediydim. Bu urunude gece tablette haberlere bakarken, sans eseri gorum tek bu urune nasılsa bende kalmaz diye teklif verdiydim. Kalmıs
12/11/2016, Saat: 20:46
(12/11/2016, Saat: 11:59)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam iyi günlerde kullanın,bendede kutusuz bir Aristocrat 66 var ,hani buluşturmak isterseniz alternatif elinizin altında .Selamlar. Teşekkür ederim komşum, siz de iyi günlerde kullanın, aristocrat serisi kolay denk gelmeyen premium kaliteli ürünler, keşke günümüzde de o kalitede üretim yapılabilseymiş. Teklifiniz için çok teşekkür ederim Saygılar abi.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
12/11/2016, Saat: 21:29
(12/11/2016, Saat: 11:59)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam iyi günlerde kullanın,bendede kutusuz bir Aristocrat 66 var ,hani buluşturmak isterseniz alternatif elinizin altında .Selamlar. (12/11/2016, Saat: 20:46)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim komşum, siz de iyi günlerde kullanın, aristocrat serisi kolay denk gelmeyen premium kaliteli ürünler, keşke günümüzde de o kalitede üretim yapılabilseymiş. Teklifiniz için çok teşekkür ederim Saygılar abi. Üstadlar böyle bir buluşturma gerçekleşecekse yavrulardan bir tanesine talibim
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
14/11/2016, Saat: 12:56
@impaticaret Mustafa Beye hızlı kargo için çok teşekkür ederim.
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: