Yorumları: 3,517
Konuları: 125
Komşular sizce hangisi
Stowa Marine Automatic
Stowa Marine Original
Tissot Le Locle
Bu üçü arasında kaldım. Büyük ihtimalle marine otomatiği alacağım. Bileğim ince olduğundan 40mm üzeri kasa fazla büyük kalabilir. Bu saatlere rakip, bu tarzda sade ama klas rakamlı yurtdışı fiyatı 1000 doları geçmeyen bildiğiniz güzel saatler var mı?
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
öyle bir bütçem olsaydı
Bulova Accutron Curacao Black 63B133
olurdu sanırım tercihim
bütçemin el verdiği ise
Timex T19281
sizin örnek gösterdiginiz ince saatler bende inanılmaz kötü durur
bilekler odun gibi olunca
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
ince bir bilek için sanırım oldukça iyi bir seçim
bütçeyede uyuyor
LONGINES L4.786.4.11.2
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 459
Konuları: 5
o constantin'in ederi ne kadar biliyonuz mu
) replikaları 300$ kadar
Lord madem ki ince saatlerden hazzediyorsun sana şu an bileğimdeki skagen markasını tavsiye ederim, oldukça ince, kordonu örgülü ve rahat kullanımlı, ortalama fiyatları 400-600 tl arası.
bileğinde vacheron constantin replikası olan arkadaşlarımın "hadi değişelim" dediği bir saat, ve orijinal
memleket kurtulana kadar siyah
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Oncelikle saatin otomatik mi pilli mi olmasi gerekiyor onu kesinlestirin. İleriye donuk elden cikarmak isterseniz bir gun saat forumlarini sik takip ederim ilk ikisaati gormedim pek ancak tissot bir kac kez dusmus ve guEl fiyatlara da satilmisti. Ayrica bahsettiginiz tissot da bin dolarlik butcenin neredeyse yarisi kadar ki bu acidan da bir arti olusturuyor bence. Onerilen longines tabiki tissot ile dahi anilmaz ama gerek pilli mekanizmasiyla gerek bin dolari asacagini tahmin ettigim butcekleyle biraz lukse kacabilir. Ancak sifir saat derdiniz yoksa ikinci el temiz longines bulmanizi tavsiye ederim pederde gosterilen longines'in tam dikdortgen kasali modeli var ikinci el oldukca guzel bir fiyata almisti ve ben otomatik sevmeme ragmen zerafet icindeki longines'e hayran kaldim diyebilirim. Ama otomatik saat oneririm tiras aletleri gibi omurlukler
Yorumları: 430
Konuları: 15
lord dostum 3. sıradakı tıssot cok duzgun ve kullanıslı bır saat. Kendım 5-6 senedır kullanıyorum.Cok da memnunum.
Yorumları: 430
Konuları: 15
Yorumları: 101
Konuları: 9
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
02/06/2012, Saat: 10:59
(Son Düzenleme: 02/06/2012, Saat: 11:04, Düzenleyen: pars.)
Sayin lordum,
Verdiginiz örneklerden yola çıkarak size seiko premier kinetic perpertual serisini de incelemenizi öneririm. Ozeklikle SNP023 ü de tavsiye ederim. 1000$ a 2 tane alabilirsiniz.
2100 yilina kadar 29şubat dahil takvin ayarlamaya gerek yok. Kolunuzdayken sarzli pilini dolduruyor. Çıkarinca 24 saat sonra duruyor. Ve 4 yil boyunca ne zaman elinize alip sallarsaniz o anki zamana gidip calismaya basliyor.
Saati bildiginizden eminim, bilmeyenler icin anlattim.
http://www.google.com/search?q=snp023&hl...20&bih=462