Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Damascus komşumuzdan gecen hafta son versiyon egzotik kokulu sabunu almıştım, geniş bir kaba basıp 1 hafta bekledikten sonra bugün ilk defa kullandım. Bir önceki versiyon gibi bu sabun için de ilk izlenimlerim gayet olumlu.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 983
Konuları: 10
Tıraş aleti: Gillette Aristocrat No#16
Jilet: Fridour J.A. Henckels (3)
Fırça: Isana Pure Badger
Sabun: Proraso Eucalyptus & Menthol
AS: Brut Original
Cümleten sıhhatler olsun..
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
@recklesstr komşum İngiliz aristokrat yapmışsınız, hayırlı olsun. Parlak güzel duruyor. Rodyum kaplama mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
(15/10/2016, Saat: 00:00)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ewet bu havaların kokusu tamda,balmın kaliteside gayet iyi..bende uzun zamandır ilk kez kullandım....bu arada dehşet bir bıçak kolleksiyonu nu aşmış birinin o sönen ilgiyi yakın tarzda(malum) bir nesneye yöneltme zamanı gelmedimi acaba?..
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
komsum soylemedim unuttum sanırsam, Sthaht komsuk 2 usturasını denemek icin gonderdi. herbirinle birer tırası mı oldum. Hic sorun sıkıntı olmadı. Elimde herbirini tıras oncesi ve sonrası stropladım. Kaldırdım sahibini bekliyor.
Zevkli abi ama valla girmek istemiyorum bir kere daha anladım. Gem se lerle o zevki cok yaklasık olarak yasıyorum abi. Sahsen su an icin dusunmuyorum baba.
Yorumları: 983
Konuları: 10
(15/10/2016, Saat: 14:59)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstr komşum İngiliz aristokrat yapmışsınız, hayırlı olsun. Parlak güzel duruyor. Rodyum kaplama mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler üstadım, birkaç ay önce almıştım ara ara keyif maksatlı kullanıyorum. Kaplaması rodyum olduğundan metal parlaklığı çok daha rahat fark ediliyor.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
Yorumları: 814
Konuları: 1
(15/10/2016, Saat: 15:24)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komsum soylemedim unuttum sanırsam, Sthaht komsuk 2 usturasını denemek icin gonderdi. herbirinle birer tırası mı oldum. Hic sorun sıkıntı olmadı. Elimde herbirini tıras oncesi ve sonrası stropladım. Kaldırdım sahibini bekliyor.
Zevkli abi ama valla girmek istemiyorum bir kere daha anladım. Gem se lerle o zevki cok yaklasık olarak yasıyorum abi. Sahsen su an icin dusunmuyorum baba.
Peki kardeş..anlaşıldı , keyifin merkezde olması elbette daha önemli..konuştuğumuz aletler neticede araç sadece...en basit alet edavatla da amaca ulaşılabilir,yeterki gönüller hoş olsun..
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 372
Konuları: 5
Yorumları: 1,015
Konuları: 26
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
16/10/2016, Saat: 17:56
(Son Düzenleme: 16/10/2016, Saat: 17:59, Düzenleyen: PisPorsuk.)
En son geçen salı tıraş olmuştum.
Bugün yeni gelen Razorock sentetik fırçayı ve çakma Futur'u denemek adına üçüncü defa kullandığım Feather jileti taktım.
3 ayarda hiç bastırmadan Nt. Vigour makine ile 2 perde sinek kaydı tıraş oldum.
Burun altı bölge sıfır sıkıntı, sıfır tahriş, şap testini geçtim.
Kafama tek takılan tıraş olurken 5 günlük sakaldan gelen gırt gırt gırt sesleri oldu...
Herkese hayırlı pazarlar dilerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...