Yorumları: 2,422
Konuları: 5
(04/04/2016, Saat: 22:52)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames çok geçmiş olsun, dikişlik bir durum olmadığına sevindim.
(04/04/2016, Saat: 23:05)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gecmiş olsun @serjames
1 hafta devamlı kullandım, sakar biri olarak cok dikkat etmem gerekti, ben de parmağımı ufak yaraladım.Alet guzel fakat jilet yuklemede DE aletlerden farklı ve ekstra dikkat isteyen bir yapısı var.
Kullanırken de sag ve sol kenarlardan jiletin hafif çıkıntıları kalıyor (kırılan kulaklardan bahsetmiyorum) DE aletlerde ise bu çıkıntı yok.
(05/04/2016, Saat: 02:05)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok geçmiş olsun hocam.
Çok teşekkürler dostlar , pansuman yapıldı ama dikişe gerek duymadım .
Tekrardan saolun , varolun ..
(04/04/2016, Saat: 22:04)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun @serjames komşu. Tevekkeli liste uzadıkça uzadı kantaşı, hametan, sargı bezi vs diye..
Ben de hiç SE aletle traş olmadım, şimdilik düşünmüyorum. Rocnelin DE aletlerini bekliyorum..
Saol hocam , ilk defa SE kullanmanın talihsizliği diyelim .
Yorumları: 408
Konuları: 3
@serjames komşum çok geçmiş olsun.
Bazı yakınlarıma DE den bahsettiğimde "jiletle tıraş olmam, tehlikeli" diyor.
Biz her ne kadar sevgiyle yaklaşıp tehlikeyi unutsak ta nerdeyse her gün yanından geçiyoruz
Ben de bu sabah ilk tobs deneyimini yaşadım, Lord un anlattığı jilet yüzde kayıyor ifadesine tanık oldum
Yorumları: 342
Konuları: 10
Rocnel/7o'clock sarı/la toja/fs pur tech/ old spice
İkinci tıraş elim alışmaya başladı dünden çok daha iyiyidi
Yorumları: 1,066
Fırça: Simpson's Duke III Best Badger
Sabun: Saponificio Varesino Settantesimo
Tıraş Aleti: Merkur 37C Slant
Jilet: Feather Hi-Stainless
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin, Acqua Di Parma Colonia, Acqua Di Parma After Shave Balm
Saponificio Varesino'yu epey sevmeye başladım, sabah tıraşı tercihlerimde hep bir adım önde, müthiş bir köpük kalitesi ve koruma sağlıyor.
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
@serjames Kan revan içinde bırakmışsın topiği
Geçmiş olsun.
@Bruce Bizi israfa teşvik etme lütfen
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
Yorumları: 372
Cella yı seviyorum.
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
@serjames komşum geçmiş olsun. Derinlik o kadara eni kaç cm merak ettim. Umarım bir daha böyle bir şansızlığı yaşamazsınız.
Sent from my iPhone using Tapatalk
(05/04/2016, Saat: 17:03)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames komşum geçmiş olsun. Derinlik o kadara eni kaç cm merak ettim. Umarım bir daha böyle bir şansızlığı yaşamazsınız.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam 3 3.5 cm civarında enine , 2 cm kadar da içeri doğru , teşekkürler . Benden kaynaklı bir hataydı talihsizlik işte ne diyelim