22/11/2015, Saat: 15:49
@mertk hayırlı olsun, Güle güle kullanin
En Son Ne Aldınız ?
|
22/11/2015, Saat: 15:57
@mertk gule gule kullanin.nivea nin sisesine bayildim buzlu cam cok hos duruyor.nivea men i bende cok sevdim hem kokusu hem de etkisini.cabuk emilen bir krem.soguk gunlerde surekli cebimde tasiyorum.
22/11/2015, Saat: 17:05
Teşekkür ediyorum. Bu siteyi keşfettiğimden beri tıraş reyonlarını boş geçemez oldum.
22/11/2015, Saat: 19:10
(20/11/2015, Saat: 21:14)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin Açıklayayım komşum. Amerika'daki bir çocuk hastanesi yararına yapılan bir açık artırma vardı. Li_jun üstad da bir fırçasını bağışlamıştı açık artırma için. Açık artırmada ben kazanınca fırçayı fırça Türkiye'ye geri gelmiş oldu.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
22/11/2015, Saat: 19:46
Küçük kutuyu sipariş ettikten sonra bir dükkanda rastladığım büyük brut ü aldım. Gerçekten büyükmüş.
23/11/2015, Saat: 00:35
@cihankeskin
Acik arttirmayi biliyorum ya komsu bende aldim ya iki tane. Lijun ustad onceden gondermismi amerikaya onu merak etmistim. Anladim simdi olayi.
@albatros
Abi ben tam tersi sapi ebayden aldin zannetmistim. Sapi da ej degilde paslanmaz celik ozel birsey zannetmistim. Arada da sap agir gelir dikkat edin diye o yuzden soylemistim. Bende aynen sizin gibi ej barley sapla kullaniyorum su anda. Ama r41 twist modeli de var bende. O 2 parcalı aletlerin zevkide bir bambaska oluyor. R41 olmayan arkadaslarada twist modelini (impa da vardı) siddetle tavsiye ederim. Saygılar
23/11/2015, Saat: 01:57
(23/11/2015, Saat: 00:37)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @albatrosHocam aslında yanlış anlamamışsınız ,komşumuz daha önce ej sapla kullanıyornuş daha sonra sanırım ebayden ağır bir sap sipariş etmiş. Bende r41 düşüniyorum fakat gözüm korkuyor biraz, twistin 3 parçaya göre avantajı nedir? LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
23/11/2015, Saat: 02:10
dostum bir avantajı gordugum kadarı ile yok. Sapı sadece alttan cevirmek daha klasik bir hissiyat veriyor. En azından benim cok daha hosuma gidiyor. Birde 2 parcalıların sapları daha agır ve baba duruyor.
Yanı sırf zevkler ve renkler olayı. R41 den korkma hatta open comb oldugu icin yanlıs acı ile tutarsan yuzundeki kopugu o tırnaklar ile cekince kopuk cizgi cizgi oluyor, heee diyosun yanlıs acıyla tuttuk. Bence r41 sahane bir el egitici alet yeterki bastırma alet kendi kaysın. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|