Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(26/09/2015, Saat: 19:47)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Faenalar valizde sıkıntı çıkarmaz umarım. Bir koca valiz sabunu gören gümrük memuru ne düşünecek acaba
Faenalar yurda giriş yaptılar.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
(26/09/2015, Saat: 21:56)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Faenalar yurda giriş yaptılar.
Bize bayram hediyesi olacak o zaman Tekrardan teşekkürler üstat emekleriniz için. Yeni sentetik fırçamla ve yeni forum sabunumla ilk tıraşımı olmak için beklemedeyim.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Adetim değildir ama ne zamandır canım güzel bir Tabac tıraşı çekiyordu, Pazar tıraşı keyfini Tabac ile yaşamış oldum. Herkese iyi pazarlar.
- Tabac çubuk sabun
- Omega S 10019
- Solingen shavette
- Gillette Silver Blue
- CHH Tobacco AS
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 159
Konuları: 3
Yuzumdeki şekildeki hafif tahrişleri bir türlü engelleyemiyorum. EJ89 ile KAI jileti 4. trasta kullandim. Sabun MWF idi.
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
27/09/2015, Saat: 23:28
(Son Düzenleme: 27/09/2015, Saat: 23:30, Düzenleyen: Chinaski.)
(27/09/2015, Saat: 16:48)danjamem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yuzumdeki şekildeki hafif tahrişleri bir türlü engelleyemiyorum. EJ89 ile KAI jileti 4. trasta kullandim. Sabun MWF idi.
danjamem, yanak bölgesindeki sakal köklerinin kalmasından anladığım, orda kılların çıkış yönü değişiyor ve siz de o bölgede daha çok bastırıyor gibisiniz. DE89 mild bir alet olduğu için istediğiniz yakınlıkta almıyor olabilir, belki daha agresif/ayarlı bir alet ile çıkış yönüne göre ayarlayarak daha rahat tıraş olabilirisiniz diye düşünüyorum. Bir de o bölgede çıkış yönleri karışık gördüğüm kadarıyla, çapraz alayım derken farkında olmadan bazı kılları yatay bir açıyla alıyor olabilirsiniz, o da tahrişe sebebiyet verebilir. Umarım anlatabilmişimdir
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
5 günlük sakal, üç perdede sinek kaydı. Sentetik fırça doğal kıl gibi değil tabii ama yine de güzel iş çıkardı. Güzel masaj etkisi var, uçları çok yumuşak, batıcılık yok. Plissoft yolda, bir de Mühle alıp arenaya çıkarmak lazım yiğitleri .
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 159
Konuları: 3
(27/09/2015, Saat: 23:28)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: danjamem, yanak bölgesindeki sakal köklerinin kalmasından anladığım, orda kılların çıkış yönü değişiyor ve siz de o bölgede daha çok bastırıyor gibisiniz. DE89 mild bir alet olduğu için istediğiniz yakınlıkta almıyor olabilir, belki daha agresif/ayarlı bir alet ile çıkış yönüne göre ayarlayarak daha rahat tıraş olabilirisiniz diye düşünüyorum. Bir de o bölgede çıkış yönleri karışık gördüğüm kadarıyla, çapraz alayım derken farkında olmadan bazı kılları yatay bir açıyla alıyor olabilirsiniz, o da tahrişe sebebiyet verebilir. Umarım anlatabilmişimdir
Anladım, teşekkürler.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(27/09/2015, Saat: 23:46)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 günlük sakal, üç perdede sinek kaydı. Sentetik fırça doğal kıl gibi değil tabii ama yine de güzel iş çıkardı. Güzel masaj etkisi var, uçları çok yumuşak, batıcılık yok. Plissoft yolda, bir de Mühle alıp arenaya çıkarmak lazım yiğitleri .
sıhhatler olsun üstad
LOFT kaç mm uzunlukta yaptınız ?
Yorumları: 983
Konuları: 10
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
|