Yorumları: 68
Konuları: 4
Bir süredir tıraş malzemelerini bir araya toplayabileceğim bir kutu yapmayı
planlıyordum.
Tevafuk eşimle boya alırken bu kutuya denk geldim. Kendim boyadım gayet kullanışlı
işe yarar bir şey ortaya çıktı.
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Cok şık çok sevimli bir kutu. Epey iş görür, güle güle kullanın komşum.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 368
Gayet güzel bir kutu komşum. Ayrıca çok güzel bir renge boyamışsınız, yeşilin tonu çok güzel...
Yalnız en alt çekmeceye yani tıraş aletlerinin olduğu cekmeceye , aletlerin birbirine değmemeleri için bölmeleri olan set ayarlayabilirseniz tıraş aletleriniz için daha sağlıklı olur. Her birinin ayrı bir kıymeti var
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Yorumları: 226
Konuları: 1
Cok farkli duruyor guzel olmus
Bizde kucuk cocuk var mecburen tras malzemeleri yuksek ulasilamayacak banyo dolabinda
(22/02/2015, Saat: 00:12)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cok şık çok sevimli bir kutu. Epey iş görür, güle güle kullanın komşum.
(22/02/2015, Saat: 00:34)kethuda57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gayet güzel bir kutu komşum. Ayrıca çok güzel bir renge boyamışsınız, yeşilin tonu çok güzel...
Yalnız en alt çekmeceye yani tıraş aletlerinin olduğu cekmeceye , aletlerin birbirine değmemeleri için bölmeleri olan set ayarlayabilirseniz tıraş aletleriniz için daha sağlıklı olur. Her birinin ayrı bir kıymeti var
Sağolun sayın komşularım
Haki tonlara yakın bir yeşil oldu, fotoğrafta biraz soluk çıkmış orjinali daha canlı.
Çok fazla aç kapa olmadığı için aletlerin çizilme riski çok düşük; yine de ne olur ne
olmaz aralarına bir çare düşünülebilir
Yorumları: 1,066
Konuları: 5
çok güzel bir kutu olmuş, güle güle kullanmanız nasip olsun.
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 253
Konuları: 3
Elinize saglik, keyifle kullanin.
Yorumları: 624
Konuları: 17
masallah emipmanlarinozda bayagi iyiymis
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Güle güle kullanın komşum. Gerçekten de çok güzel olmuş. Benim de aklımda böyle bir şey yapmak var ama kutunun tasarımına daha karar veremedim.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Teşekkürler arkadaşlar
Benim de yapma niyetim vardı ama maalesef bir türlü zaman bulamadım.
Ahşap hobi malzemeleri yapanlarda farklı çeşitleri mevcut....