Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(18/02/2015, Saat: 11:10)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kendimi dogramadigim icin sansliyim o zaman
demek ki teknigim bayagi gelismis farketmeden
Komşum Futur'da 2'den sonra jilet yüzde gezmeye başlıyor. 4 te ben jiletli ustura gibi hissediyorum yani 6.5 te olduysanız yüzünüzü kesmemeniz mucize. Bir de Futur'un ayar kolu sonsuz döngüde değil 6.5 e ayarlamak için kolu sonuna kadar döndürmeniz lazım 1 den sonra. Ben daha çok sapa oturtmasında bir hata olabileceğini düşünmüştüm.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Bugünün kamu spotu alkolün zararları ile ilgili. Alkollüyken makine ve alet kullanmadığımız gibi tıraş aleti de kullanmayalım yoksa o cesaretle Futur'u acayip agresifleştirip çok yakın ama aynı zamanda da çok tahrişli bir tıraş olabiliriz.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
(18/02/2015, Saat: 02:12)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mercur futur bambaskaymis
biraz tedirgin olmama ragmen
hayatimda oldugum en keyifli ve sinekkaydi trasi oldum bu aksam.
ilk perde 1 yukaridan asagiya
2. perde kulaktan ceneye 0.5
3. perde asagidan yukari 0.5
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan
Yorumları: 363
Konuları: 5
(18/02/2015, Saat: 11:09)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görünüşe göre alette birşey yok hocam, bence değiştirmeyin. Bıyık hariç bölgelerde de muzdaripseniz (sakal kalıyor diyorsanız) perdeleri bir gözden geçirin. Baktınız o da olmadı biraz daha saldırgan bir aleti tercih etmeyi düşünebilirsiniz.
Teşekkürler cevap için theunnamed üstadım.
Diğer kısımlarda kesinlikle sorunum yok. Burun altına girmekte sıkıntı çektiğimden oldu. Dün akşam biraz daha dikkat ile sıkıntı yaşamadım. 2 defa olması canımı sıkmıştı açıkcası.
İkon'dan genel anlamda memnunum. Yazmamın sebebi burun altında sorun yaşayan başka kişilerde var mı öğrenmek içindi.
Sanırım Futur kullananlarda burun altına girmek sıkıntı çekiyordu?
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
@ferhat1905
Ben burun altını tüm aletlerle (ikon dahil) yukarıdan aşağı aldıktan sonra kalan kısımlarını XTG alıyorum, soldan sağa yada sağdan sola. Şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 621
Konuları: 6
(17/02/2015, Saat: 23:50)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ah BIC... Kandırdı beni, çok fena keskin çıktı. Yine aynı hataya düşüp yediye ayarladım, biraz tahriş var boyunda. Proraso tıraş öncesi krem güzelmiş, sakalı hakkatten güzel yumuşatıyor.
OnLyTNT komşum sıhhatler olsun fena şekilde üşüdüm fotoyu görünce
BIC ve yedinci ayar ? öpücük almadıysa boyundan tamamdır verilmiş sadakanız yoktur demektir. Ben ayarsız makine olan Feather Popularda denedim geçen gün cenemin altına doğru noktasal kesikler attı. İşin garip yanı açılmamış bir paket daha olması elimde
18/02/2015, Saat: 17:17
(Son Düzenleme: 18/02/2015, Saat: 17:32, Düzenleyen: Mehmet Kiraz.)
@cihankeskin anladığım kadarıyla bugünkü tıraş ekipmanlarına rağmen tahrişin dibine vurmuşsun gibi. Not : Bir çok fazla aydınlık olmayan yerde birde alkolden kafa yerinde değilken jiletli makinelere girişmemek lazım. Ben geleneksel tıraşa başladığımda çenemin sol tarafında büyük bir çizik atmıştım akşamdan kalmaydık bütün gün ne sürdüysem yakmıştı komşum
Yorumları: 624
Konuları: 17