20/05/2017, Saat: 18:08
Resimler nerde komşular meraklandırmayın bizi
Geleneksel İzmir Buluşması 20 Mayıs Cumartesi 2017
|
20/05/2017, Saat: 18:08
Resimler nerde komşular meraklandırmayın bizi
20/05/2017, Saat: 18:38
(20/05/2017, Saat: 18:29)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Nani Kuş üstad, tüm dostlara ayrı ayrı Sevgiler Selamlar benden +1 , güzel dostlara benden de sevgiler ..
20/05/2017, Saat: 20:21
Sevgili komşularım, eğlenceniz mutluluğunuz daim olsun. Hepinizi selamlıyorum.
Herkese selam ve sevgiler.
Güzel dostlarla, sanki birbirimizi yıllardır tanıyormuş gibi bir sıcaklık ve samimiyet içinde müthiş keyifli sohbetler yaptık. Merakların, ilgilerin, bilgilerin çeşitliliğinden mest oldum ben. Harika bir zaman geçirdim. Birbirinden güzel makineler gördüm, bilmediğim nice şey öğrendim, listeme eklemeler yaptım Müstesna bir merak duygusunun eşliğinde nice güzel konuya daldık. Sevgili @Nani Kuş @dikdik_s @Apeiron @zeman çok teşekkür ediyorum, sizlerle tanışıp, Güzel İzmir'de harika bir sohbet yapmak büyük bir keyifti. Konukseverliğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sağolun. Sent from my iPad using Tapatalk
20/05/2017, Saat: 22:41
Kısmet bir daha ki sefere diyip yine sineye çekiyorum
21/05/2017, Saat: 16:26
Harika bir bulusmaydı, gonul isterdi izmirli yeni tanımadıgımız uyelerden de gelen faydalanan olsaydı. Arkadaslar zannetmesin oturup tıras konusuyoruz, harika bir tarih, sanat bilgi bombardımanı esliginde cok zevkli dosthane bir sohbet oluyor.
Basta istanbuldan elinde kitaplarıyla gelen Sumnuata komsumuza, bilgi birikimiyle beni her sohbet ettigimizde sasırtan Aperion komsumuza, ve diger katılan tum dostlara tesekkur ederim. Cok faydalandım ve zevk aldım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|