Tanışma ve soru bir arada
Merhabalar herkese, istanbuldan katılıyorum 27 yaşındayım. Bu yaşıma kadar tıraşla ilgili bilgi birikimin farkında değildim. Farketmem de bir sorun yaşamamla gerçekleşti. Şöyle ki, yeni bir dövme yaptırdım boynuma ve sakal kısmı da aşağı doğru biraz uzun olduğu için kavuşuyorlar. Dövmecinin dediğine göre bu bölgede jilet kullanmayı önermiyormuş. Ben gillette labs ürünleri kullanıyordum ancak sorunnolacağını söyledi. Ben de araştırmaya giriştim ama pek bilgi bulamadım. Buraya denk gelip de bu kadar bilgi sahibi insan olduğunu görğnce hem aranıa katılmak hem de sormak istedim. Geleneksel dediğiniz yöntemlerle bu sorunu aşabilir miyim veya böyle bir şey yaşayan bilen şöyle yap diyen olur mu?
Kabuk bitip pürüzler ortadan kalktıktan sonra kullanacağınız kayganlastirici özelliği en iyi olan bir tıraş kremi, sorunu en aza indirecektir. Yumuşak bir tıraş fircasi ile kopurtup (ya da sadece elleriniz ile ovalayıp sakallarinizi yumusattiktan sonra) sakal yapiniza göre ihtiyaç duyulandan 1 kademe daha yumusak bir jilet ile dovmenizin uzun dönem kalitesinde sorun yaşamazsınız. Ama sakal tıraşı keyfiniz biraz geri kalır benden söylemesi.
Not: tam set yapmak biraz tuzlu olabilir, maliyete dikkat.
Dovmenizi güle güle kullanın

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
memleket kurtulana kadar siyah
Teşekkür ederimiyi dilekler için. Bı durumda ekstra yatırım yapmama gerek yok diye anlıyorum burada gördüğüm tıraşaletleri için. Fırça ve bahsettiğniz kaygan sabun için önerileriniz varsa alırım.ilk defa farkediyorum bu konuşarı dediğim gibi.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question Soru: Jilet üzerindeki sabun kalıntılarını jilete zarar vermeden nasıl çıkarırım? mvorun 19 10,891 06/10/2019, Saat: 19:31
Son Yorum: Sh@dow
  Bir kaç soru ve DE makinalarım gibicibicis 4 4,779 26/08/2016, Saat: 16:24
Son Yorum: BigHillMe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: