![]() |
Feather Popular TTO - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Feather Popular TTO (/showthread.php?tid=5912) |
Feather Popular TTO - BigHillMe - 18/10/2011 ![]() Ürün jiletlerden ve ameliyathane kesicilerine kadar pazarda Dünya lideri marka olan featherın en ulaşılabilir fiyatlı ürün Klebek tipi kafa tek parça yapısı kolaylıkla jilet değiştirmeye olanak sağlıyor Çok agresif bir alet olmadığı için herkesçe güvenli tahrişsiz tıraşlarda kullanılabilir 25 dolar civarı fiyatlarla edinmek mümkün fakat dikkat edilmesi gerekli piyasa çokça sahtesi mevcut Kırmızı beyaz karton kutu içinde plastık kutuda bir tıraş aleti ve 2 jileten oluşan bir set olarak satılıyor Feather Popular double edge ( DE ) safety razor - papazerigi - 18/10/2011 kelebek yapısı sebebiyle WSden evvel belki bir ihtimal bulurum umuduyla girdiğim dükkanlara sordum bu makineyi. çok tavsiye ediliyordu kerata. aslında uygun denk gelse alırım bir tane. hala da aklımın bir kenarında Saygılar Feather Popular double edge ( DE ) safety razor - Lord Sparhawk - 18/10/2011 (18/10/2011, Saat: 21:50)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kelebek yapısı sebebiyle WSden evvel belki bir ihtimal bulurum umuduyla girdiğim dükkanlara sordum bu makineyi. Eldeki aletlerden sonra pek tatmin edeceğini zannetmiyorum. Feather Popular double edge ( DE ) safety razor - papazerigi - 18/10/2011 anlaşıldı ![]() (18/10/2011, Saat: 21:52)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eldeki aletlerden sonra pek tatmin edeceğini zannetmiyorum. Feather Popular double edge ( DE ) safety razor - papazerigi - 18/10/2011 işte kimden alınır bilemiyoruz ki tavsiye ettiğiniz bir satıcı var mı üstat. piyasada hep sahteleri dolanıyormuş duyduğumuza göre. gerçi ben alama şimdilik ama en azından başlık altında uygun bir paylaşım olur ![]() Saygılar (18/10/2011, Saat: 23:27)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tek alet kullanip bu bana yetiyor baska alet almam diyen sabira sahip arkadas varmi merak ediyorum? Feather kaliteli bir alet ve balansi mukemmel.Bence elinizin altinda yedek alet olacaksa bu olsun, seyahati var tatili var ziyareti var.. ucuz Cin malimi yaninizda olacak pahali Futurmu? Feather Popular double edge ( DE ) safety razor - papazerigi - 19/10/2011 sağolasın eskiuye3315 üstat Feather Popular double edge ( DE ) safety razor - ilkerxxx - 22/10/2011 Feather yaptıysa iyidir Feather Popular double edge ( DE ) safety razor - goldenflame - 27/10/2011 Yanında gelen jiletler 5 değil 2 adettir bilginize ![]() Feather Popular double edge ( DE ) safety razor - papazerigi - 27/10/2011 sizde var mı makine? (27/10/2011, Saat: 10:38)goldenflame Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanında gelen jiletler 5 değil 2 adettir bilginize Feather Popular double edge ( DE ) safety razor - goldenflame - 27/10/2011 (27/10/2011, Saat: 17:04)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sizde var mı makine? olmaz mı ilk gazla aldık onu ![]() |