![]() |
dertli gonullere giren iste benim zeki muren - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: dertli gonullere giren iste benim zeki muren (/showthread.php?tid=3786) Sayfalar:
1
2
|
dertli gonullere giren iste benim zeki muren - koftemofte - 13/12/2013 Selamlar sevgiler sizlerle olsun üstadlar, Oncelikle bu forumun olusturulmasında emegi gecen dostlara selam olsun. Ben Ankara'dan yeni bir tırasseverim. Uzun suredir forumu takip ediyordum ancak bir tanisma mesaji atmamistim henuz. Benim hikayem lise yillarinda koruma barı kırılmış plastik sikbayla, domuz kili firca ve arko sabunla baslayip kartuşlu aletlerle once kopuk sonra jellerle devam etti. Ancak bu forumu kesfetmemle babamın hala surdurdugu geleneksel tırasciliga geri dondum. Yillarca babamın Rus Pazarından 90li yillarda koli koli aldigi Sputnikler, Rapiralar, belki vostoklar ve ismini hatirlamadigim cesitli jiletlerle olan birlikteligimizi hayal meyal hatirliyorum. Geleneksel trasa donunce ilk is gidip baba ocagini yagmalamaya karar verdim. ( Babam hala koruma bari kirilmis sikbay kullaniyor ve cok memnun ![]() ![]() Evde hemen uclari catallanmis olan yaklasik 15 yillik domuz kili fircami attim sepete. O istiflenen cesit cesit kutu kutu yuzlerce jiletten yalnizca 15 tane ( kutu degil, tane) Sputnik kaldigini gordum ve dunyalar basima yikildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen bir konuda fikir belirteyim. Bu Muhle 89 ne kadar kucuk birseymis boyle ideal ve WS'den sonra oyuncak gibi geldi ufacik birsey. Long handle almak mantikli gibi geldi ufakligin boyunu gorunce ![]() Bu uzun yazımı okudugunuz icin tesekkur ederim umarim bu uzun ve sıkıcı hikayem sizlere ilham vermistir. Selamlar olsun ![]() dertli gonullere giren iste benim zeki muren - pars - 13/12/2013 Forumumuza hoşgeldiniz. Umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle. dertli gonullere giren iste benim zeki muren - theunnamed - 13/12/2013 Hoşgeldiniz keyifli tıraşlar dilerim, hikayeniz "sıkıcı" değil kesinlikle ![]() İandan fırça alırsanız içinde stand geliyor galiba, benim elime dün ulaşan fırçada stand da çıktı. Krom standlar falan var sitelerde görüyorum ama oldukça pahalı. O kadar para vermeyi düşünmem sanırım onlara. Plastik standlar kafi geliyor. Başlık detayı eksik kalmış ![]() ismim mesut göbek adım bahtiyar yıllarca hep böyle bildiniz siz mesut bahtiyar'dan şarkılar dinlediniz dertli gonullere giren iste benim zeki muren - koftemofte - 13/12/2013 Sıkıcı kısmını şimdi farkettim. Türkçe karakter kullanmıyorum pek, düzelteyim de ayıp olmasın ![]() (13/12/2013, Saat: 13:04)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz keyifli tıraşlar dilerim, hikayeniz "sıkıcı" değil kesinlikle dertli gonullere giren iste benim zeki muren - korhan - 13/12/2013 Aramıza hoş geldiniz üstadım siz korsan olarak bile baya yol katetmissiniz. Keyifli traslar bol yorumlar. dertli gonullere giren iste benim zeki muren - mavi - 13/12/2013 Zaten bir süredir çevrimiçi kullanıcılar bölümünde görünüyordunuz. Güzel bir tanışma mesajı yazmışsınız, hoş geldiniz. dertli gonullere giren iste benim zeki muren - zorba58 - 13/12/2013 Hoşgeldin koftemofte. dertli gonullere giren iste benim zeki muren - tipsol - 13/12/2013 Hoş geldiniz güzel anılar. Sent from my iPad using Tapatalk dertli gonullere giren iste benim zeki muren - crionics - 14/12/2013 Güzel yazı, hoş geldiniz. dertli gonullere giren iste benim zeki muren - chevalier - 14/12/2013 Guzel bir merhaba olmus, hosgeldiniz.. Babadan ogla gecen geleneksel tras aliskanligini kiskaniyorum, cok sanslisiniz. Keyifli traslar. |