![]() |
Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Kremleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=13) +--- Konu Başlığı: Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) (/showthread.php?tid=12945) Sayfalar:
1
2
|
Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - MetsGo - 12/08/2020 ![]() Ratatouille izlediğim en güzel çizgi filmlerden . Remy isimli yemek konusunda kabiliyetli bir farenin hayatından bir kesit . TV den izlediği Şef Gusto nun restoranında kendini buluyor ve buraya çöpçü olarak işe giren Linguini ile dostluğu başlıyor . Linguini hem geçmişi hem Fare dostu Remy nin yardımlarıyla çöpçülükten şefliğe geçiş için Mutfaktaki bir diğer şef Colette den yardım eğitim almaya başlıyor Filmin bir sahnesi şöyle ![]() Colette ; tariflere birebir uymalısın . Şef Gusto her zaman beklenmedik sürpriz değişikler yapardı tariflerde . Lunguini not alır ; “Tariflerde beklenmedik değişiklik yap !!” Colette sert bir şekilde uyarır ; Hayır sen sadece tarif ne ise onu yap , YALNIZCA BÜYÜK USTALAR TARİFLERDE DEĞİŞİKLİK YAPAR!! Evet bugün size bahsedeceğim Tıraş kremi tarifde ustaca değişiklik yapılmış olan , Simpson ın Ultra Glide serisi Tıraş kremi . Eski seri ürün sessiz sedasız piyasada alanın memnun olduğu bir üründü . ![]() Eski seri çok hoşuma gitmişti , bu ürünede kayıtsız kalamadım, iyi ki almışım . Üzerine oldukça çalışılmış ve iyi bir ürün ortaya çıkmış ![]() Seri 3 farklı modelden oluşuyor Lime bayrum Sandalwood 180 gr lık sert plastik kaselerde 14 sterlin fiyata satılıyor. Benim denediğim Sandalwood ![]() Kokusu; şimdiye kadar kullandığım tüm sandalwood lar farklı farklı kokuyor , ürün ne proraso kadar odunsu ne tobs kadar tatlı kokuyor . Hafif bir odunsuluk ile paçuli be misk kokusu geliyor . Sabunsu erkeksi temiz bir koku , ben beğendim , ağır bir kokusu yok . İçerik ; ![]() Tıraş esnası ; sabun harika köpürüyor hızlı ve kalın . Suyu seviyor su verdikçe coşuyor. Yoğun koyu ve kaygan bir krema . Koruyuculuk ve kayganlık beklentimin üzerinde çıktı. Oldukça başarılı ![]() Tıraş sonrası ; cilt tıraş sonrasında yumuçacık kalıyor . Aftershave kullanmanıza gerek yok demiyorum ama kullanmasanızda olur , cilt kurumuyor ama öyle mükemmel bir nemlendirme yok , yeterli . Sonuç olarak beğendiğim bir tıraş kremi , biterse lime kokuluyuda denemek için tekrar alırım . Tüm komşularıma keyifli tıraşlar dilerim ![]() Cvp: Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - ahbap - 12/08/2020 Güzel bir inceleme yazısı olmuş. Elinize sağlık. Cvp: Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - ErkanY. - 12/08/2020 İnceleme için teşekkürler komşum. Cvp: Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - oguzhan5069 - 12/08/2020 Çok güzel bir inceleme olmuş. Sayenizde yeni bir ürün daha öğrendim. Keşke ülkemizde de satılsa diyeceğim ama bu döviz kurlarıyla insan kendini keriz gibi hissediyor; alası gelmiyor... Cvp: Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - MetsGo - 12/08/2020 @"ahbap" @"ErkanY." Teşekkür ederim @"oguzhan5069" komşum haklısınız , kur çok yükseldi .kafamdaki denemek istediği tüm ürünleri erteledim şimdilik . Cvp: Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - dbkan - 12/08/2020 İnceleme için teşekkürler komşum. Kıvam olarak direkt tıraş kremi gibi mi acaba ? ( EJ kutular gibi: Tüp yerine kutuda tıraş kremi gibi? ) Cvp: Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - MetsGo - 12/08/2020 Evet komşum tüpteki krem kıvamında Parmakla rahatça alınıyor Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - muntazaman - 12/08/2020 İnceleme için teşekkürler. Köklü firmaların asıl üretimi dışında piyasaya sürdüğü ürünler genelde vasat oluyor. Sizin sayenizde ortalama üzeri olduğunu öğrenmiş olduk. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - ahraz - 12/08/2020 Elinize, emeğinize sağlık komşum. Güzel ve doyurucu bir inceleme yapmışsınız. Teşekkür ederim. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Simpson Ultra Glide tıraş kremleri ( Sandalwood) - dikdik_s - 13/08/2020 MetsGo komsum inceleme icin cok tesekkur ederiz, emegine saglık. |