![]() |
RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Diğer Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Konu Başlığı: RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) (/showthread.php?tid=12291) |
RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - MetsGo - 25/04/2020 Bu harika fırçalar üzerine arada konuşulmuş beğenilmiş ama derli toplu bir sayfası olsun kullanıcıları yorumlasın merak edenler okusun istedim . Razorock genel olarak uygun fiyata kaliteli ürünler çıkaran bir firma . Fırçada başarısı beni şaşırtmadı . Resimlerde Farklı modellerde plissoft fırçaları paylaşıyorum . ![]() Sentetikler ciddi atılım yapıyor , Simpson ve omega nın yeni sentetikleride merak ettiklerimden . Porsuk kıllarının nasıl elde edildiğini gördükten sonra yeni Porsuk almamaya karar verdim , elimdekileri 3 e düşürdüm bana bir ömür yeter . ![]() Bahsedeceğim fırça razorock sentetik 24 mm italian bayraklı modeli 120 mm toplam boy 57 mm kıl uzunluğu 24 mm düğüm çapı 92 gram ağırlığında oldukça tok ve ele gelen sağlam tutulan güzel bir fırça Daha önce sentetik olarak 4/5 tane yaqi , ve mühle fırçalarım oldu çoğunu zaman içinde hediye ettim elden cıkardım İlk razorock fırçam bruce idi ve şuan elimdeki fırça ile aynı loft a sahip , onu iş arkadaşıma vermiştim bunu alınca ![]() Resimde görülen Bruce ile italian flag ın farkı sadece sapları . OMURGA sı oldukça yerinde , yayılmıyor kendini bırakmıyor fırça . Denediğim diğer sentetiklere göre başarılı , mühle nin de omurgayı beğenmiştim Ama Mühle bana çizici gelmiş keyif vermemişti bunun kadar Masaj etkisi sakal uzadıkça azalıyor , omurga sağlam ama çok yumuşak olduğu için uzun sakalda iyi bir masaj beklemeyin . ![]() Sentetiklerde tecrübe edilen en ciddi sıkıntı tıraş esnasında suyu bırakması damlatması veya sabunun fırçada su kalmadığı için kuruması . Bunların hiçbirini yaşamadım plissoftlarda . Yaqi tuxedo da sabunu yükleyip yüzüme getirdiğim anda sapa yakın kısımdan su boşalırdı ![]() Yaqi nin bu plissoftlara çok benzeyen bir fırçası var elimde o suyu tuxedo ya göre daha iyi tutuyor . Yeterli seviyede su ve sıcaklığı tutuyor plissoftlar. ![]() Sabunu kaldırmada ve köpük üretmede hayvan kıllı fırçalardan geri kalan bir yanı yok . Sentetik bu diyerek sabunu uzun süre yüklemeyin köpükle başedemezsiniz ![]() Çok hızlı ve kolay köpük oluşuyor ve sert sabunlardan bile rahatça yükleme yapabiliyorsunuz ![]() ![]() Genel olarak suyu hapsetmesi ,köpüğü kaldırması ,köpük yapıp koruması, yüze yumuşak dokunuşları ile plissoftlar başarılı fırçalar. Günlük veya sık tıraş olana Acele tıraş olana , suda bekletmeden kurumasını beklemeden Seyahat edene Türlü angaryalarla ( break in - koku vs ) uğraşmak istemeyen yeni gelenekselcilere Tavsiye edecegim bir fırça İmpa ya 2 model gelmiş , burdan alabilir veya İtalianbarber sitesinden sipariş verdiğinizde 20 günde size ulaşır . Zaman ayırıp okuyana ve ürün hakkında kendi tecrübeleri ile katkı yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - dr_green - 25/04/2020 Komşum elinize sağlık güzel bir inceleme ![]() Kullandıysanız eğer resimdeki Muhle 25 mm sentetik ile karşılaştırsanız ne söylersiniz? ![]() Muhle 25mm - Thater 4125/2 - Morris Forndan 28mm - Yaqi Sagrada 24mm ![]() Muhle 25mm - Yaqi Sagrada 24mm "I can guarantee the closest shave you'll ever know" Sweeney Todd RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - ahbap - 25/04/2020 Güzel bir inceleme yazısı olmuş, beğenerek okudum. Emeğinize sağlık. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - Erdem009 - 25/04/2020 İyi akşamlar komşum bende yaqi sagradaya göre yumuşaklığı nasıl diye sorsam yaqinin yumuşaklığını çok seviyorum hiç batmıyor yaqiye kıyasla nasıl acaba batıcılığı Cvp: RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - Soner - 25/04/2020 Komşum emeğinize, kaleminize sağlık. Bende razorock 400 plissoft kullanıyorum, her açıdan kullanıcısını tatmin eden bir fırça. Cvp: RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - MetsGo - 25/04/2020 @ahbap @soner teşekkürler komşularım. @Dr_green komşum ben Mühle nin 21 mm olanını kullanmıştım . Plissoft lar daha yumusak uçlu geldi bana . Genelde mühleyi porsuka benzetirler benim görüşüm yüze temas bakımından mühle domuz plissoft Porsuk gibi bir hissiyat veriyordu @erdem009 kullandığımız forma çok güzel komşum , sagrada bendede vardı , yumuşaklıkları benzer amma plissoft biraz daha güçlü ve omurgalı diyeyim Cvp: RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - CK89 - 25/04/2020 Razorock iyi derecede omurgali, Benim omurga siralamam, soldan saga 1) Simpson Chubby 2) Shavemac 3) Razorock 4) Omega Evo 5) Simpson T3 6) Yaqi 7) Frank Shaving G4 ![]() Yumusaklikta hepsi cok yakin, hepsi Muhleden daha yumusak. Cvp: RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - kirmizibalik - 26/04/2020 Komşum teşekkürler inceleme için, alasım gelmedi desem yalan olur. RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - dr_green - 26/04/2020 Muhle için yapılan yorumlar ilginç geldi ![]() Ben Yaqi Sagrada'yı porsuk fırçalara göre yumuşak buluyordum. Su tutma konusunda @Metsgo komşuma katılıyorum biraz, çok iyi su tutmuyor gibi. Muhle'den benim de ilk denediğim @tarkaner Tarkan abi sayesinde 21 mm Muhle rocca fırça oldu ve uçlarını Yaqi'ye göre çok çok daha yumuşak buldum. Muhle deneyinceye kadar sentetik fırçalara o kadar para verilmez gibi düşünüyordum denedikten sonra fikrim değişti. Ama 21 mm düğüm yeterli değildi. Omurgasını da zayıf kılıyordu çapının az olması. Bunun üzerine forumdan denk geldi ikinci el Muhle 25 mm sentetik aldım. Ve Yaqi Sagrada'ya göre çok iyi olduğunu gördüm. Yaqi Sagrada'nın omurgası bana göre Muhle'den daha güçlü ve bu yüzden uçları daha hissedilir bir yapıda. Muhle'nin ise uçları çok yumuşak. Su tutuşu da bence gayet iyi. Muhle 25 mm sentetik fırçayı aldıktan sonra Morris Forndan 28 mm Blonde Badger fırçayı daha az kullanır oldum öyle diyeyim. Ama Razorock plissoftu da merak etmiyor değilim ![]() ![]() "I can guarantee the closest shave you'll ever know" Sweeney Todd RazoRock Plissoft Sentetik Tıraş Fırçası ( italian FLag ) - rating - 26/04/2020 Güzel inceleme olmuş komşum, emeğinize sağlık. |