![]() |
Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober (/showthread.php?tid=6475) |
Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Chinaski - 23/10/2015 ![]() (23/10/2015, Saat: 09:54)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad, teklif benden ama doğruyu söylemek gerekirse bu sakalla 2 günde yüzümde orman çıkıyor, 1 ayda ben de olacak değişikliği hayal bile edemiyorum Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 23/10/2015 Sakal beni bozar arkadaşlar. Elde deli gibi malzeme var zaten. Bir aylık boyunca uzak kalamam ben tıraştan. Yeni arkadaşlar da geliyor. İsteyen buyursun ama bana uymaz. ![]() Sakal bana uymaz diyen arkadaşlarla #Testember yapabiliz. Herkes elindeki testerları bitirir böylece. ![]() Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - btoprak - 23/10/2015 (23/10/2015, Saat: 09:58)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen üstad. Tamam Tom Hanks kadar yakışıklı ve karizmatik olmayabilirim ama 1 ay sonunda ben de bayağı can yakarım sanırım ![]() Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 23/10/2015 Faena Sandalwood & Myrtle Balm'ı üzerindeki uyarıyı fark ettiğimden beri buzdolabında saklıyorum. Tıraştan sonra soğuk soğuk daha bir güzel geldi doğrusu. ![]() ![]() Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - candova - 23/10/2015 #Testember iyi fikir @cihankeskin Komşum ![]() Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - OnLyTNT - 25/10/2015 Faenactober & OCtober EJ tıraş öncesi R41 Bolzano Tipsoft 26 mm custom premium silver tip Faena floral Clubman Pinaud special reserve Arko sensitive balm İki perde yaptım, güzel tıraş oldu. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 26/10/2015 Bu sefer hem #Faenactober hem de #OCtober yaptım. Bu haftanın Faena sabunu Mixed Fruits. Mango kokusu çok rahat alınıyor. ![]() Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 27/10/2015 Bu hafta hem #Faenactober hem de #OCtober yapmaya devam ediyorum. Faena Mixed Fruits ilginç bir şekilde diğer Faena sabunlarından biraz daha farklı gibi. İçeriğindeki mango yağından sanırım. Fokion'a soracağım. ![]() Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - onurcakmak - 27/10/2015 PannaCrema sert sakallar için biçilmiş kaftan, sakallarımı yumuşacık yaptı. Çok beğendim ve 2 tane kendi sitesinden sipariş verdim. Örnek ürün için hem @Straht hem de @Chinaski üstadlarıma teşekkür ederim. 11C için beklentilerim yüksekti ama pek az tatmin etti. Mild bir alet, jilet ucu neredeyse alet tarafından yutulmuş vaziyetteydi. Pek temiz tıraş alamadım malesef. ![]() Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Chinaski - 27/10/2015 @onurcakmak hocam sıhhatler olsun, beğenmene çok sevindim. |