![]() |
Gilette Slim Adjustable - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Tek Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Konu Başlığı: Gilette Slim Adjustable (/showthread.php?tid=256) |
Gilette Slim Adjustable - BigHillMe - 02/07/2012 en yeni yeni aletler bile antikaların yanında oldukça yetersiz kalitesiz ve işlevsellikden uzak kalıyor sizi gayet iyi anlıyorum ![]() futur dışında bende almadım pek almaya niyetimde yok Gilette Slim Adjustable - emiriko - 02/07/2012 (02/07/2012, Saat: 00:02)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: en yeni yeni aletler bile TTO buyuk nimet valla hocam. Hic usenmem parcali aletlere jilet yuklemelten ama ttolara bir cirpida koyunca jileti cok kolay oluyor ![]() Yeni aletlerden en cok sevdigim kendine has karakteri olan yeni R41. Cok kullanilacak birsey degil belki ama o yakinlik hissi baska birsey her alet guzel ama R41 alinmali bence tavsiye ederim hocam Gilette Slim Adjustable - papazerigi - 02/07/2012 emir çok şanslısın.... elime geçme sakın ![]() ![]() Gilette Slim Adjustable - emiriko - 02/07/2012 (02/07/2012, Saat: 00:19)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emir çok şanslısın.... elime geçme sakın Ask olsun hocam ![]() Gilette Slim Adjustable - BigHillMe - 02/07/2012 ya ben ne yapayım benim gerçekten komşum ![]() 3-4 sokak var aramızda ![]() Gilette Slim Adjustable - emiriko - 02/07/2012 (02/07/2012, Saat: 00:36)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya ben ne yapayım benim gerçekten komşum ![]() ![]() Gilette Slim Adjustable - ihtilaf - 02/07/2012 89 kafalar dışında para vermeye değer yeni alet yok,gillette aletleri hem TTO hemde ayarlı,dengesi ve kalitesi de cabası,hala bulunurken birer gillette edinmek lazım ![]() (02/07/2012, Saat: 00:02)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: en yeni yeni aletler bile Gilette Slim Adjustable - emiriko - 02/07/2012 Muhle R41i denemenizi tavsiye ederim hocam eger agresif seviyorsaniz ben memnunum parasini hak etti bence. Kaliteli TTO olsa alirdim belki ama parker ile ej89 yakin menlaglardi sanirim o yuzden degmiyor parker icin o paralar neyse gillette bulunabiliyorken hele fatboy kesinlikle alinmali (02/07/2012, Saat: 00:42)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 89 kafalar dışında para vermeye değer yeni alet yok,gillette aletleri hem TTO hemde ayarlı,dengesi ve kalitesi de cabası,hala bulunurken birer gillette edinmek lazım Gilette Slim Adjustable - papazerigi - 02/07/2012 şaka yapıyorum emir... ![]() yalnız elinde olan aletlerden bulursan abartmamak kaydıyla senin de kar edebileceğin bir şekilde alışverişimiz olabilir. Slim 2 tane var bende de.. tercihim değil slim. adjustable olmayanları da çok isterim gillette.. mesela superspeedlere TTO-aristocratlara bayılıyorum. Aklında olsun ![]() Bulursan ve elden çıkarmak istersen buradayım ![]() Saygılarımla Gilette Slim Adjustable - emiriko - 02/07/2012 (02/07/2012, Saat: 01:10)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şaka yapıyorum emir... Elimde iki tane olunca tutmuyorum hocam zaten ikinci black beauty'yi satmıştım mesela aklımda olsun hocam. 10 liraya alıyorum genelde abartmadan 15e falan satarım belki hocam ![]() ![]() |