![]() |
Bana 1 kere alıp neredeyse ömür boyu kullanacağım ürünler önerir misiniz ? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Bana 1 kere alıp neredeyse ömür boyu kullanacağım ürünler önerir misiniz ? (/showthread.php?tid=9921) |
Ömrünüz boyunca yalnızca bir set kullanacak olsaydınız, bu set ne olurdu ? - hakan88 - 26/01/2019 Ömrünüz boyunca yalnızca bir set kullanacak olsaydınız, bu set ne olurdu ? Traş makinesi Jilet Sabun Kase Fırça ve diğer ürünler gibi Cvp: Ömrünüz boyunca yalnızca bir set kullanacak olsaydınız, bu set ne olurdu ? - KAYHAN - 26/01/2019 ![]() RE: Cvp: Ömrünüz boyunca yalnızca bir set kullanacak olsaydınız, bu set ne olurdu ? - FearOfATG - 26/01/2019 (26/01/2019, Saat: 15:47)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayhan beyden aduket geldi. ![]() Allah da sizi güldürsün abi.. ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Cvp: Ömrünüz boyunca yalnızca bir set kullanacak olsaydınız, bu set ne olurdu ? - batmanforever - 26/01/2019 Aynı ürünle bir ömür geçirmek sıkıcı olur komşum ![]() Ömrünüz boyunca yalnızca bir set kullanacak olsaydınız, bu set ne olurdu ? - ziyak - 26/01/2019 Ben ömrüm boyunca kullanmak için bir set yapacak olsaydım her şeyden önce bu forumu baştan sona noktasını virgülünü atlamadan okurdum. Sent from my MI 5 using Tapatalk Cvp: Ömrünüz boyunca yalnızca bir set kullanacak olsaydınız, bu set ne olurdu ? - crestor - 26/01/2019 (26/01/2019, Saat: 15:54)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayhan beyden aduket geldi. 6 yaşındaki kızımla pc de street fighter oynarken bu yoruma denk geldim. Ayhan Bey'den sonra sizin yorum da benim gülme krizime aduket gibi geldi ![]() Cvp: Ömrünüz boyunca yalnızca bir set kullanacak olsaydınız, bu set ne olurdu ? - Serjames - 26/01/2019 (26/01/2019, Saat: 15:54)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayhan beyden aduket geldi. ![]() Cvp: Bana 1 kere alıp neredeyse ömür boyu kullanacağım ürünler önerir misiniz ? - dikdik_s - 26/01/2019 @hakan88 Komsum lutfen benzer konular acmayınız. Sizin gibi her gelen merak ettigi tek makina icin birkac konu acsaydı, forum konu coplugune donerdi. Tez zamanda okuyup arastırıp bir alet almanız dilegiyle. Diger konu burası ile birlestirilmistir. Cvp: Tıraş Ekipmanlarımız - hakan88 - 13/02/2019 Çoğunlukla ekipman zenginiyiz veya koleksiyoneriz. 54 sayfalık içerikten bunu anladım Neyse sorum şu : ömrünüz boyunca sadece 1 tek ürün kullanacak olsaydınız bu ne olurdu fırça traş bıçağı sabun vs jilet kase diğer ekipmanlar vs vs yani tercihleriniz ne olurdu onca ürüne rağmen ? Cvp: Tıraş Ekipmanlarımız - FearOfATG - 13/02/2019 (13/02/2019, Saat: 00:40)hakan88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çoğunlukla ekipman zenginiyiz veya koleksiyoneriz. 54 sayfalık içerikten bunu anladım Komşum bu soruyu daha önce sordunuz diye hatırlıyorum. Herkese göre farklı olur cevap. Misal sabun Martin de Candre gerisi yalan diyen de var Bi tek arkom olsun bana birşey olmaz diyen de.. ![]() |