![]() |
Nivea Traş Kremleri - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Kremleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=13) +--- Konu Başlığı: Nivea Traş Kremleri (/showthread.php?tid=734) |
RE: Cvp: Nivea Traş Kremleri - FearOfATG - 20/04/2019 (20/04/2019, Saat: 12:46)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugüne kadar kullandığım tıraş kremleri arasında en beğendiğim. Bu tıraş kreminde ne ararsan var yok yokBir Palmolive değil bence.. ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi... Cvp: Nivea Traş Kremleri - ziyanınjileti - 20/04/2019 Benim son kullandığım kadarıyla Arko tıraş kreminden 2 tık üstü seviyesindeydi. Performans olarak çok farklı olduğunu hatırlamıyorum. Yorumlarınızı şaşırarak takip ediyorum. En yakın zamanda tekrar bir deneyeceğim. RE: Cvp: Nivea Traş Kremleri - FearOfATG - 20/04/2019 (20/04/2019, Saat: 12:57)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim son kullandığım kadarıyla Arko tıraş kreminden 2 tık üstü seviyesindeydi. Performans olarak çok farklı olduğunu hatırlamıyorum. Yorumlarınızı şaşırarak takip ediyorum. En yakın zamanda tekrar bir deneyeceğim.Burak hocam hangi yorum şaşırttı? ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi... Cvp: RE: Cvp: Nivea Traş Kremleri - batmanforever - 20/04/2019 (20/04/2019, Saat: 12:48)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir Palmolive değil bence.. İkisi de made in germany ve ikisi de wunderbar ![]() Cvp: Nivea Traş Kremleri - Poerio - 20/04/2019 Marketlerde satılan en iyisi. Yalnız kokusu değişti galiba. RE: Cvp: Cvp: Nivea Traş Kremleri - FearOfATG - 20/04/2019 (20/04/2019, Saat: 13:04)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İkisi de made in germany ve ikisi de wunderbarBiri Opel, biri Audi bence ama.. ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi... Cvp: Nivea Traş Kremleri - AbuzTech - 20/04/2019 Ben Nivea’yı tercih ederim, Palmolive yeterince kıvamlı olmuyor. Cvp: Nivea Traş Kremleri - Mustafa40 - 20/04/2019 Olaya fiyat performans olarak bakacak olursak: Proraso krem 40 tl Cella 35 tl Maca Root 60 tl Bunlara karşin 12 tl civari nivea krem bence harika Cvp: RE: Cvp: Nivea Traş Kremleri - ziyanınjileti - 20/04/2019 (20/04/2019, Saat: 13:02)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burak hocam hangi yorum şaşırttı? Herkesin çok memnun kalması beni şaşırttı. ![]() Ben kullandığımda performansı çok ahım şahım bir şey değildi diye hatırlıyorum. Koruyuculuğu Arko tıraş kreminden daha iyiydi ama kayganlık, köpük vs. konusunda çok belirgin bir farkı yoktu. Hatta 3-4 tıraştan sonra tıraş kremini babama şutlamıştım. Şimdi buradaki yorumları görünce şaşırdım. Nivea Traş Kremleri - Zeyes - 20/04/2019 Palmolive i kokusuyla döver bence bu krem. Performans olarak ta pek fark hissetmedim. Belki palmolive in kayganlığı bir iki tık bundan fazladır. Ama nivea da yeterli benim için. ——————— Nice and clean. |