![]() |
Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Buradan Aldım (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=23) +--- Konu Başlığı: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? (/showthread.php?tid=358) |
Ynt: RE: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - alpergoren - 25/11/2014 (25/11/2014, Saat: 01:23)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özel mesaj attım acaba gitmedi bana kötü doku uyarısı vermişti bi ara goreselim, error da herhalde sokulludaydi bi üçlü yapalım postanenin caprazindaki pastanede , ac Dx den deliğe geçiş yapabilirim belkiKullanici adinin sonunda ki sti ile subaru nun bir alakasi var mi?Sadece merak ![]() Tepetaklak ile Re: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - emre-sti - 25/11/2014 Hastasiyiz sti ın ancak 2006 legacy sahibiyim sti i beslemek zor iş evcil davranamam ben ona vururum kirbaci vururum kirbaci Ynt: RE: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - zorba58 - 25/11/2014 (25/11/2014, Saat: 01:23)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özel mesaj attım acaba gitmedi bana kötü doku uyarısı vermişti bi ara goreselim, error da herhalde sokulludaydi bi üçlü yapalım postanenin caprazindaki pastanede , ac Dx den deliğe geçiş yapabilirim belkiÜstad biraz yogundum kusura bakma. Valla super olur bu teklifi sevdim oturup bir cay içelim valleriada. Ynt: RE: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - alpergoren - 06/12/2014 (25/11/2014, Saat: 01:42)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hastasiyiz sti ın ancak 2006 legacy sahibiyim sti i beslemek zor iş evcil davranamam ben ona vururum kirbaci vururum kirbaciHeheee orasi oyle subarucluba uyeyim sizde uyelerdensiniz sanirsam ertuğrul akay var forumda lise arkadasim Cvp: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - zorba58 - 06/12/2014 (05/12/2014, Saat: 23:23)semihus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşuymuşuz. Çörtoğlunun ne sahiplerinin ne de çalışanların tavırlarını hiç beğenmiyorum. Siz de mi Dikmendesiniz ![]() Çörtoğlu konusunda ise size katılıyorum adamlar zibil gibi malzeme yığmışlar 2 koca kat full çakılı, o kadar personel var soracak adam bulamıyorum sorsam sorduguma pişman oluyorum kasada bayan daha ilgili herşeyin de yerini biliyor. Fiyat için ise barkod makinelerini kullanıyorum personelle muhattap olmuyorum. Cvp: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - emre-sti - 06/12/2014 (06/12/2014, Saat: 00:33)alpergoren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Heheee orasi oyle subarucluba uyeyim sizde uyelerdensiniz sanirsam ertuğrul akay var forumda lise arkadasim Geçenlerde S-Turbo alan siz miydiniz, orada Emre nikim Re: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - DelikanliTiras - 06/12/2014 cortoğluna uğradım geçenlerde "çivisiz çizvi" aldım, geltir adına alınacak bişey bulamadım açıkcası ![]() Ynt: RE: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - zorba58 - 06/12/2014 (06/12/2014, Saat: 03:45)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cortoğluna uğradım geçenlerde "çivisiz çizvi" aldım, geltir adına alınacak bişey bulamadım açıkcasıOooo çörtoglu fanlari cogaldi. Hocam rimei falan dolu var orada 4 lira miydi 5 lira miydi. Çivisi çizvi ne demek? Re: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - DelikanliTiras - 06/12/2014 Elimde bayaa rimei birikti hocam o yüzden pek ilgimi cekmedi, hepsini ulustan aldım, çivisiz çivi yerli malı cok güçlü yapıştırıcı ve dolgu maddesi, ama maalesef işimi görmedi yine de cörtoğlu ulusa gitmek istemeyenler için alternatif olabilir ![]() Cvp: Ankara'da Geleneksel Tıraş Ekipmanı Nereden Temin Edilebilir? - DelikanliTiras - 08/12/2014 Çörtoğlu güzel ama yine de Ankara'da Samanpazarındaki 4-5 katlı Özdemirler uğranmalı, Zaza Hanı görmek nasip olmadı daha. ![]() |