![]() |
rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Diğer Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Konu Başlığı: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası (/showthread.php?tid=6421) |
Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - mancho - 29/09/2015 (29/09/2015, Saat: 16:10)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın üstadım. Öyle çok çok güzel değil, ama kötü de değil öyle değil mi Teşekkürler sevgili M y r . Fiyatına göre çok iyi. ![]() Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - ts9funk - 01/10/2015 Merak ettim açıkçası,sentetik istiyordum,muhlenin fiyatı biraz pahalı geldiğinden yanaşamadım ama bu denenebilir. Teşekkürler m y r dostum.. Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - m y r - 01/10/2015 (01/10/2015, Saat: 20:51)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merak ettim açıkçası,sentetik istiyordum,muhlenin fiyatı biraz pahalı geldiğinden yanaşamadım ama bu denenebilir. Teşekkürler m y r dostum.. Pişman olmazsınız komşum bence... Eğer pişman olursanız da sebebi bu fırça değil, genel olarak "sentetik fırçalar" olacaktır bence ![]() Saygılar Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - Azubel - 18/11/2015 Çok kıl kaybeden bir fırça, ben pek memnun kalmadım Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - mahmut - 18/11/2015 güzel fırça ancak kıl sıklığı az bir de fazla köpük elde edemiyourum ama yine de fiyatı verdiği yumuşaklığa değer , forumda ki arkadaşların gazına gelip ben de bir tane edindim iyiki de almışım benim fırça kıl dökmüyor bu arada... Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - Emrahozlem - 19/12/2015 fırçayı gördüm rossman mağazada . Almak için gitmiştim , fakat bana uygun gelmedi ... Gözümde çok zayıf kaldı açıkçası. Kıl adedi ÇOK AZ... Altı üstü sentetik malzemeden , neden kaçarlar anlamam. Benim imkanım olsa kesinlikle Chubby gibi dayarım kılı arkadaş ... Bu dünyaya bir daha mı gelicem . Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - FurkanY - 21/07/2016 Komşular hala satılıyor mu rossmannlarda bu fırça bilen var mı ? Sentetik kıllı bir fırçam olsun istiyorum seyahatte vs hızlı kurusun hem de çok nazik davranmak gerekmesin diye, maddiyatım cidden bunalımda bu iyi bir alternatif gibi duruyor fiyatıyla ? Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - DeaKeN - 22/07/2016 (21/07/2016, Saat: 23:01)mefuya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşular hala satılıyor mu rossmannlarda bu fırça bilen var mı ? Sentetik kıllı bir fırçam olsun istiyorum seyahatte vs hızlı kurusun hem de çok nazik davranmak gerekmesin diye, maddiyatım cidden bunalımda bu iyi bir alternatif gibi duruyor fiyatıyla ? Komşum çoğu mağazasında bulunuyor ben evde çoğu zaman kullanıyorum memnunum ama forum ici de satan olabilir farklı bir ürün Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - FurkanY - 22/07/2016 (22/07/2016, Saat: 00:04)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum çoğu mağazasında bulunuyor ben evde çoğu zaman kullanıyorum memnunum ama forum ici de satan olabilir farklı bir ürün Çok teşekkürler komşum yarın bir iki mağazasına bakayım, en son mesaj 7 ay önce olunca belki üretimi durmuştur vs bulamam diye yarın yola düşmeden sorayım demiştim pek yakınlarda yok rossmann ![]() ![]() Cvp: rossmann isana man premium sentetik tıraş fırçası - DeaKeN - 22/07/2016 (22/07/2016, Saat: 03:19)mefuya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkürler komşum yarın bir iki mağazasına bakayım, en son mesaj 7 ay önce olunca belki üretimi durmuştur vs bulamam diye yarın yola düşmeden sorayım demiştim pek yakınlarda yok rossmann Valla komşum ayrica ben ramazan bayramının 1. Günü the body shop dan 3 lu set aldım 49 liraya internet üzerinden ve son 1 haftadır onun fırçasını kullanıyorum genel olarak oda güzel onu da arastir derim |