![]() |
Parfüm Tavsiyesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Dışı Kozmetik (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=51) +--- Konu Başlığı: Parfüm Tavsiyesi (/showthread.php?tid=385) |
düzenli parfüm kullanan var mı - eggman - 18/02/2012 Ebay'den falan çıkar uygun ![]() düzenli parfüm kullanan var mı - burakoner0681 - 18/02/2012 ya ben hayatımda hıc ebay , gıttıgıdıyor vs gıbı sıtelerden hıc alısverıs yapmadım.nasıl oldugunu da bılemıyorum. onun ıcın bu gıbı urunelrden mahrum kalıyorum ![]() düzenli parfüm kullanan var mı - Kendineözgü - 28/02/2012 Bende,Tıraş kadar olmasada parfume meraklıyım.Kesinlikle açık parfum kullanmıyorum. Epey parfum denedım ve kullandım. Şu ankı favorım Montale Red Vetiver. Tıraş sonrası içinde,Guerlain Vetiver,Vera Wang Formen,Aramis Tuscany,Romeo Gigli Man onerebilirim.,İlk aklıma gelenler bunlar. düzenli parfüm kullanan var mı - papazerigi - 28/02/2012 hocam sen gir üyeliğini filan al ben sana PMden yardımcı olurum gerekirse... (18/02/2012, Saat: 14:48)oner0681 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya ben hayatımda hıc ebay , gıttıgıdıyor vs gıbı sıtelerden hıc alısverıs yapmadım.nasıl oldugunu da bılemıyorum. onun ıcın bu gıbı urunelrden mahrum kalıyorum düzenli parfüm kullanan var mı - burakoner0681 - 28/02/2012 ilgi ve alakan ıcın cok tesekkurler kardesım bı uyelık deneyımı yapalım bakalım becerebılecek mıyım ![]() düzenli parfüm kullanan var mı - papazerigi - 28/02/2012 ama ebayde üyelikten sonra emin olmadan "buy now" butonuna tıklama herhangi bir pencere... gerçekten hemen alıyor.... Sonra ödemek zorunda kalıyorsun. siz ebay mi düşünüyorsunuz yoksa ingiliz sitelerini mi ilk aşamada.... Saygılar (28/02/2012, Saat: 10:59)oner0681 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ilgi ve alakan ıcın cok tesekkurler kardesım düzenli parfüm kullanan var mı - burakoner0681 - 28/02/2012 valla kardesım ben su ana kadar gıttıgıdıyor dan bıle alısverıs yapmadım kısacası ınternet alısverısı yapmadım hıc ![]() sızler bazan ebay dan fılan bahsedınce lan dedım bu ebay nedır bı de ben bakayım dedım baktım hos ve begenılesı urunler mevcut tabıı unıversıtedeekı 100 uzerınden 60 ıle kopya fılan zarzor gectıgım ıngılızce bılgılerımle bıraz cozebıldım sayılır Sonra bı baktım kı ust kısımda turkceye cevır kısmı varmıs ![]() ![]() ![]() tras urunlerı dısında koku merakımda bı o kadar oldugundan dolayı sadece bakabıldım yanı ![]() ![]() düzenli parfüm kullanan var mı - papazerigi - 28/02/2012 hocam size öncelikle bir ingiltere alışverişi yaptıralım sonra ebaye bakarız. ![]() ingiltere alışverişlerinde paypal almak şart olmadığı için siz şimdilik connaughtshaving.com a bir bakın. bugün bi sipariş geçelim size.. siftah olsun ![]() Saygılar (28/02/2012, Saat: 11:56)oner0681 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: valla kardesım ben su ana kadar gıttıgıdıyor dan bıle alısverıs yapmadım düzenli parfüm kullanan var mı - burakoner0681 - 28/02/2012 ![]() tamadır ben bı ılgıleneyım bı bakayım bugun düzenli parfüm kullanan var mı - provista - 14/03/2012 versace blue jeans smart casual tarzdayken iş yeri kokum, dunlop yeşil geçtiğimiz yıllarda polo blue doldurma kullanırdım (orijinalinden daha kalıcı ve ayırt edilemez olduğunu iddia ederim) ancak bu koku artık çok kullanılır oldu yani "benim kokum" olma özelliği kalmadı. bir gün orijinalini alacağıma inandığım jean paul, sadece büyük mağazalarda testerlarını sıkarım o bile bana yeter... |