![]() |
Semogue SOC Two Band Badger - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Porsuk Kılı Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: Semogue SOC Two Band Badger (/showthread.php?tid=1846) |
Semogue SOC 2 Band Finest Badger - sertaç - 16/05/2013 eşim beni öldürecek olsada bu hafta siparişi veriyorum bende çok merak ettim portföye eklemek lazım ![]() Semogue SOC 2 Band Finest Badger - hedehodo - 16/05/2013 Bruno su anda elinde bu fircadan kalmadigini soyledi. Isterseniz once bir mail ile gorusun derim. (16/05/2013, Saat: 10:39)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eşim beni öldürecek olsada bu hafta siparişi veriyorum bende çok merak ettim portföye eklemek lazım Semogue SOC 2 Band Finest Badger - sertaç - 16/05/2013 (16/05/2013, Saat: 13:17)hedehodo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bruno su anda elinde bu fircadan kalmadigini soyledi. Isterseniz once bir mail ile gorusun derim. shaving.ie den alıyorum neden bılmıyorum ama çok alıştım o siteye orada var gözüküyor ama hemen bi check edeyim bende Semogue SOC 2 Band Finest Badger - hedehodo - 16/05/2013 (16/05/2013, Saat: 13:50)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bruno'ya semogue gecikmeleri için mail atmıştım yanıtı: Bu hafta sanirim hepimiz saldirmisiz Bruno ya. Yarin yeni SOC 2 band partisi gelecegini soyle bu sabah ki maillesmemizde. Merakla bekliyorum... Sevgili eskiuye3315 hocamiza tavsiyeleri icinde tekrardan tesekkur ederim. Semogue SOC 2 Band Finest Badger - onur98 - 16/05/2013 Semogue kalitesinde tatminkar bir fırça. Semogue SOC 2 Band Finest Badger - mancho - 23/05/2013 Bu Bruno bana da geç göndermişti aylar önce. Sadece eposta cevaplarken hızlı sanırım ![]() Semogue SOC 2 Band Finest Badger - ihtilaf - 30/05/2013 20 mayıs payment 30 mayıs dispatch 40 mayıs delivered Semogue SOC 2 Band Finest Badger - ihtilaf - 30/05/2013 10 gün çok önemli değil,arayı bu kadar açmasını başkası hoş karşılamaz. Satın alıp para ödedikten sonra,kuruluş yıldönümü indirimi gelmeden,Bruno yıldönümü indirimi yaptı.%20 indirim yani 21,22 Euro hesaba geri iade etti.Kaç satıcı bunu yapar düşünmek lazım. Semogue SOC 2 Band Finest Badger - hedehodo - 31/05/2013 Fircam az once elime ulasti, acikcasi neredeyse umidi kesmeye baslamistim. Aksam eve gidip denemek istiyorum. Indirim konusu sizin icin cok guzel Ihtilaf hocam. Keske bende yararlanabilsedim. (30/05/2013, Saat: 16:17)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 10 gün çok önemli değil,arayı bu kadar açmasını başkası hoş karşılamaz. Semogue SOC 2 Band Finest Badger - ihtilaf - 31/05/2013 Güzel günlerde kullanın,backbone ve sertlik durumlarını çok merak ediyorum. Pazartesi ödeme yaptıktan sonra ''perşembe indirim olduğuna dair newsletter ''geldi.Bir email yazdım ve Bruno sağolsun indirimi erken yaptı. (31/05/2013, Saat: 12:56)hedehodo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fircam az once elime ulasti, acikcasi neredeyse umidi kesmeye baslamistim. Aksam eve gidip denemek istiyorum. Indirim konusu sizin icin cok guzel Ihtilaf hocam. Keske bende yararlanabilsedim. |