![]() |
OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP (/showthread.php?tid=12427) |
Cvp: OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - dr_green - 16/05/2020 Ben de sipariş verdim Fleuron tallowlu ile birlikte. Açıkçası parfüm konusunda pek bilgim yok ![]() ![]() Belki içerikte de güncelleme olur diye düşünerek biraz beklemede kalmıştım açıkçası Artistry için ama sanırım şimdilik esans üstünde değişiklik ile gitmeyi düşünüyorsunuz sanırım. Başarılar dilerim ![]() Cvp: RE: Cvp: OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - osaka23 - 16/05/2020 (15/05/2020, Saat: 21:22)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nishane'den de esans kullanilabilir mi bilmiyorum, ama olursa cok guzel olur. hocam hacivat creed aventusa oldukça benziyor ![]() ![]() Cvp: OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - sfenks - 16/05/2020 (16/05/2020, Saat: 05:49)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 20 veya 25'er gramlık set halinde 3'lü premium ve 3'lü vegetable premium seri deneme paketi satışı da yapılsa çok kullanışlı olur aslında. RE: Cvp: OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - Creator - 16/05/2020 (16/05/2020, Saat: 06:53)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de sipariş verdim Fleuron tallowlu ile birlikte.Hayırlı uğurlu olsun dostum. Umarım beğenirsiniz. Keyifli tıraşlar dilerim. Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - 40tansonra - 16/05/2020 Hayırlı olsun güzel olduğuna zaten kuşku yok. RE: Cvp: OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - Creator - 16/05/2020 (16/05/2020, Saat: 18:01)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun güzel olduğuna zaten kuşku yok.Teşekkürler dostum Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - Benzodiazepin - 16/05/2020 Hayırlı olsun Osman bey. Artisan dünyasına yurtiçi alternatif çeşitleri oluşturmanız takdire şayan ve hepimiz için de faydalı. Umarım başarınız devam eder. RE: OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - Creator - 16/05/2020 (16/05/2020, Saat: 18:58)Benzodiazepin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun Osman bey. Artisan dünyasına yurtiçi alternatif çeşitleri oluşturmanız takdire şayan ve hepimiz için de faydalı. Umarım başarınız devam eder.Teşekkür ederim dostum. Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - Yusef - 17/05/2020 Osman Bey merhaba, elinize sağlık. Web sitesinde göremediğim için sormak istedim: ürünlerinizin bazılarında nasıl koktuğu hakkında bilgi bulamadım, almadan önce bir fikir vermesi için yardımcı olabilir misiniz? Selamlar Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: OSS-MAN EMERAUDE VEGETABLE PREMIUM SHAVE SOAP - FatihAhmet - 17/05/2020 Osman Bey merhaba , Stokları eritebilme adına sipariş vermiyorum ancak elinize emeğinize sağlık. Yoksa CREED serilerinin hastası birisi olarak kendimi zor tutuyorum . Acaba bu esanslarla aftershave de yapmayı düşünür müydünüz ? Sabunun aynı adı ile aftershave tamamlayıcı ürün olarak satışı da arttırır diye düşünüyorum. |