![]() |
İdeal Tıraş Sabunu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: İdeal Tıraş Sabunu (/showthread.php?tid=1121) |
İdeal Tıraş Sabunu - zorba58 - 24/06/2012 Tabi ki Arko-derby karışımım... Hafızama işlenmiş o pir-ü pak koku yok mu... Temizlik kokusu, berber kokusu, ya da başka bir şey adına ne derseniz deyin ama arko-derby karışımıyla olduğum tıraştan aldığım keyfi kesinlikle başka sabunlardan alamıyorum. Williams mug sabunu da bu hissi verdi üstelik bira daha limoni bir kokuyla.. İtiraf edeyim arada cella kullandığım da oluyor. ![]() İdeal Tıraş Sabunu - canbaz - 30/06/2012 (30/06/2012, Saat: 15:28)hbbsabuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: The sabunu bu sitedeki arkadaşlarım gibi sabırsızlıkla ( ama büyük bir irade ile sadece 1 adet temizlik sabunları için ne kadar köpürürse o kadar iyidir. yani daha iyi temizler anlamında algının doğru olmadığı yönünde yazılanlar var. tamam tıraş sabunundan işlevi gereği farklı özellikler de bekliyoruz. demek istediğim şu: tıraş sabunu da az köpürerek normal görevini yerine getirebilir mi? yoksa saçma bişey mi soruyorum... ![]() İdeal Tıraş Sabunu - ihtilaf - 30/06/2012 zannedersem bluebeard markası doğrudan yüze sürülen tıraş kremi vardı ![]() (30/06/2012, Saat: 18:54)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/06/2012, Saat: 15:28)hbbsabuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: The sabunu bu sitedeki arkadaşlarım gibi sabırsızlıkla ( ama büyük bir irade ile sadece 1 adet İdeal Tıraş Sabunu - linguist - 30/06/2012 (30/06/2012, Saat: 18:54)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/06/2012, Saat: 15:28)hbbsabuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: The sabunu bu sitedeki arkadaşlarım gibi sabırsızlıkla ( ama büyük bir irade ile sadece 1 adet sert sularda kopurme olmuyor bu sabunun kotu oldugu anlamina gelmez. camasir makinasi detarjanlarida kopurmeden daha iyi temizlik sagliyor. ama tiras sabununun kopureni guzel oluyor. bosuna mi aliyoruz porsuklari ![]() İdeal Tıraş Sabunu - FloydianDM - 06/02/2013 Başlığa girmeden önce İdeal marka bir tıraş sabunu var zannettim. ![]() Şu ana kadar kullandığım en iyi tıraş sabunu Tabac. Bana göre ideal tıraş sabunu Tabac gibi olmalı. Koruyuculuğu fazla, cildi kurutmayan, kokusu da harika. İdeal Tıraş Sabunu - sifujack - 06/02/2013 evet tabac çok güzel füme de hemen hemen aynı.birde yanma yapmasa, kimyasal bomba olmasa mükemmel olurdu İdeal Tıraş Sabunu - yarhasan - 06/02/2013 (06/02/2013, Saat: 21:41)sifujack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet tabac çok güzel dinlendirilince o yakıcılıgı geçiyor deniliyor ağzını açıp 3-4 hafta bekletseniz belki düzelebilir yanma hissi geçebilir İdeal Tıraş Sabunu - taskind - 07/02/2013 Arkadaşlar, Erasmic kase' yi de unutmayalım, bu sabun hem köpürme, hem su kaldırma hem koruyuculuk, hem de nemlendirme olarak çok iyi. İdeal Tıraş Sabunu - eggman - 07/02/2013 (07/02/2013, Saat: 01:44)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Erasmic kase' yi de unutmayalım, bu sabun hem köpürme, hem su kaldırma hem koruyuculuk, hem de nemlendirme olarak çok iyi. +1 İdeal Tıraş Sabunu - firavun - 02/04/2013 arkadaşlar, tıraş sabunlarının içindekiler de normal sabunların içindekilerle hemen hemen aynı. tıraş sabunu yerine piyasa bulunan doğal ürünler kullanılabilir mi ? hacışakir , duru sabun falan demiyorum tabi. doğal zeytinyağlı bitkisel sabunlar falan nasıl olur sizce ? deneyen var mı ? |