![]() |
Merhabalar Geltir Ailesi :) - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: Merhabalar Geltir Ailesi :) (/showthread.php?tid=8059) Sayfalar:
1
2
|
Cvp: Merhabalar Geltir Ailesi :) - Zeman - 23/01/2017 Merhabalar, Hoşgeldiniz. deneme yanılma yöntemiyle acele etmeden ve bastırmadan el alışkanlığı kazanmanız önemli. Başlangıç olarak kaliteli ekipman seçmişsiniz. Yeni üyelerimiz yavaş yavaş çıtayı yükseltmeye başladı. ![]() Keyifli tıraşlar iyi forumlar dilerim. Cvp: Merhabalar Geltir Ailesi :) - FurkanY - 23/01/2017 Hoş geldiniz komşum, bir komşumuz daha oldu ![]() ![]() Cvp: Merhabalar Geltir Ailesi :) - recklesstr - 23/01/2017 Hoş geldiniz. Çok güzel bir başlangıç seti olmuş, keyifle kullanılacak ekipmanlar satın almışsınız. İyi forumlar dilerim. Merhabalar Geltir Ailesi :) - Nani Kuş - 23/01/2017 @blacck komşum bilğili bir şekilde foruma gelmişsiniz hoş gelmişsiniz . Ekipmanlarınız çok güzel keyifli traşlar dilerim . Merhabalar Geltir Ailesi :) - rating - 23/01/2017 İsabetli seçimler olmuş, hoşgeldiniz komşum keyifli tıraşlar. Cvp: Merhabalar Geltir Ailesi :) - Niko - 23/01/2017 (23/01/2017, Saat: 14:22)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hosgeldiniz, +1 Cvp: Merhabalar Geltir Ailesi :) - Tahir - 24/01/2017 @blacck komşum Hoş geldiniz. Formu araştırıp seçtiğiniz güzel ürünlerinizi iyi günlerde kullanın. Size keyifli forumlar ve zevkli tıraşlar dilerim.. Cvp: Merhabalar Geltir Ailesi :) - blacck - 24/01/2017 @DeaKeN , @FurkanY , @recklesstr , @Nani Kuş , @Tahir , @Lorenzo , @rating komşular güzel yorum ve dilekleriniz için teşekkürler. Daha ilk denemelerde bile standartların dışında hobi havasında tıraştan keyif aldım. Tıraşın önemini kat kat arttırdı ekipmanlar. @dikdik_s seti kurmamda tamamen bu forumun ve sizlerin yorumlarının payı var. Biraz takıntılıyımdır bu konuda özel birşey veya elektronik birşey alıyorsam uzun süreler araştırma yaparım. Bu hassas bir konu; aldığım malzemelerden ilk denemelerde memnun kalmasam veya o heyecanı karşılayamazsa sıkılır direk çöpe atarım. Bu nedenle forumdaki herkes saolsun sayenizde doğru seçimler yaptım. @Zeman bastırma alışkanlığını unutmam bir süre daha alacak gibi. Farkında bile olmadan bastırıyorum ara sıra sonradan farkına varıyorum. Cvp: Merhabalar Geltir Ailesi :) - blacck - 07/02/2017 Tavsiyelerinizden yola çıkarak artık çok kolay ve hızlı şekilde köpük yapabiliyorum. Hazırlık aşamasında fırça suda beklerken cella üzerine biraz su ekliyorum ve sonra ıslanan fırçayı 3 defa silkeleyip köpürtme işlemine geçiyorum. Ortalama 30 sn. yükledikten sonra tırtıklı bir kapta iyice köpürtüyorum ve rahatlıkla 3 tıraş çıkaracak köpük oluşuyor. El alışkanlığı da kazanmaya başladım artık tıraş olurken bastırmayı bıraktım çok nadir oluyor. Jilet deneme aşamasındayım; astra tıraş sonrası hiçbir sorun çıkartmadı ama derby tıraş sonrası kaşıntı yaptı. Burası biraz tıraş günlüğüm gibi oldu ama tüm notlarımı buraya yazıp gelişmeleri kayıt altında tutmak yararlı olacaktır. |