Lada Samara - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Lada Samara (/showthread.php?tid=5445) |
Cvp: Lada Samara - BigHillMe - 07/01/2015 ilandaki araç lada oka Tükiyeye hiç gelmedi biri kesin dönüşte getirmiştir hiç parça bulma imkanınız yok enazından bunu almayın Cvp: Lada Samara - zaharya - 07/01/2015 Cvp: Lada Samara - hknz - 07/01/2015 Bu kadar güzel ve derinlemesine bir incelemeden sonra ben olsam Lada Samara falan almam. Lada Samara - Eskiuyebyr - 07/01/2015 Allah'a şükür Lada Samara'm yokmuş. @MrOrco başkan gerekenleri yazmış sağolsun. Ekonomik gerekçelerle alınan eski model araçların tamir gider ve masrafları gercekten can sıkıyor. 90bin km'lerde megane1(1999) sahibiyim. Bakımını aksatmam ,ozenli kullanırım. Ama daha yeni beyin gitti. 400tl buhar Ivır zıvır bir sürü masraf. Satıp arabaya harcadığım parayi ustune koysaydim ( gerçi bu mantık da sakat bir mantık ama neyse ) çok daha yeni ve sorunsuz bir arabam olabilirdi. Ama asıl sorun Güzel ve Bahtsız Türkiye'min acınası trafik ve toplu taşıma çilesi. Ahkam kesmek istemiyorum. Forumumuzda bu konuda cok cok değerli bilgiler verecek nice üstat var. Ama petrolü olmayan ülkemin, güzel kentinde, yaşadığım kentte bisiklet yollarının kaldırılmasını anlayamıyorum. Konuyu saptırdım. Burda keseyim. Trafikte herkese bol şans Cvp: Lada Samara - BigHillMe - 07/01/2015 ben lada samaranın sedan kasa olanını aldım (broadwaye benzeyen) parcası ucuzdur kolay bulunur meselesınde bu kesınlıkle soylenmelı arka tamponum kırık fiberle onarılmıştı çok kötü duruordu alırken telefon açıp sordum nekadar sıfır tampon 75tl 100tl gibi fiyatlar aldım aracı aldıktan sonra ilk işim tamponu yenilemek olacaktı sedanın tampon farklıymıs Türkiyeye sedan lada samara çok az gelmiş fiyat 380 tlmiş iyi hadi alalım dedik siparişle gelirmiş elde yokmus 6-7 ay gelmedi o tampon... illa niyetlenen varsada sedanından uzak dursun Cvp: Lada Samara - tugruldogan - 07/01/2015 ılkı 93 model,ıkıncısı 95 model ve sonuncusu 2007 model vega olmak uzere 3 adet ladam oldu bugune kadar.ucuyle de sorun yasamadım hıc.93 model olanın yagı ve yag fıltresı 2000 yılında degıstırmısdım ılk olarak cok ıyı hatırlıyorum.95 model olan gazlıydı ve kesınlıkle hıc bır problem cıkarmadı ama uzerındekı tertıbat zamanının en ıyı kalıte tertıbatlarından bırıydı;yanlıs hatırlamıyorsam ıtalyan malı bır tupdu.vegayı satmayacaktım ama yasadıgım yerden bır cocuk yalvar yakar olup bır de aldıgım rakamın cok ustunde bır rakam teklıf edınce dayanamayıp sattım.hala daha sureklı gozumun onunde arac ve cocuk neredeyse hıc ustunden ınmıyor aracın. sanıyorum bu ısde aracın sahıbının aracı nasıl kullandıgı ve bakımını yapıp yapmaması cok cok onemlı.93 model olan ladayı 2000 yılında benım enısdeye verdık ve adam dag tas demeden kullandı aracı.sonunda beledıye baskanı olunca makam aracı geldı de lada yıne aynı sehırden bır delıkanlıya gıttı.cocuk hala bınıyor.bu arada butun bakımlarını yaptırdıgını cok ıyı bılıyorum benım enısdenın kullandıgı sure zarfında. vegayı ızmırden genc bır doktordan almısdım.adam ızmır manısa arasında gıtmıs gelmıs sureklı.sıfır almıs ve heves ıle sureklı servısıne goturmus her 5000 kmde bır bakım ıcın.ben alınca ılk olarak servıse sokup butun onemlı bakımlarını yenıden yaptırdım.sımdı bu araclar sıze nasıl sıkıntı cıkarsın? Cvp: Lada Samara - mavi - 07/01/2015 Cvp: Lada Samara - BigHillMe - 07/01/2015 @tugruldogan Hocam sizde söylemişsiniz bahsettiğiniz durumdaki araçlar istisna sıradan samaralar 3-4 iken boylesine 10 15 isteyenler var o fiyatlara neler neler alınır dar bütce için secim yapılacak araclar degiller Cvp: Lada Samara - tugruldogan - 08/01/2015 Yanlis anlasilmasin ben alinir bu arac demedim.kendi araclarimla ilgili tecrubemi aktardim.eger bana sorulursa alir misin almaz misin diye cevabim almam olur.ne alirdin diye sorulursa da cevabim alfa romeo 156 2.0 ts olur eger cok cok temizini bulursam benim yarisi satip yeniden bir 156 edinmek gibi bir hayalim de yok degil Cvp: Lada Samara - zaharya - 09/01/2015 (07/01/2015, Saat: 04:44)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Samara hakkındaki her bilgiyi istemeden edindim Üstad, size zahmet şu harcama kalemlerini görme imkanım var mıdır? Epeyce merak ettim Muhabbetle.. |