![]() |
St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler (/showthread.php?tid=4820) |
St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - Eucris - 21/08/2014 (21/08/2014, Saat: 18:50)Naci Erdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim iş artık kolleksiyonerliği falan aşmış, fabrikaya girip içini göremedik diye üzülür hale geldiysek acil bir psikolojik desteğe ihtiyacımız var Sorma hocam çoğumuzun böyle kendini kaptırmışlığı vardır. Az jilet kovalamadım değil böyle:-)) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi Cvp: St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - inceptum - 21/08/2014 Jilet alacağım yoktu zaten de 2 senedir ilgilendiğim işte adı heryerde geçen fabrikayı oraya kadar gitmişken yakından görmemek olmaz diye gittim, yoksa sokmayacaklarını tahmin ediyordum tabi. Gitmeden 1 hafta önce mail atmıştım zaten ama hiç cevap bile gelmedi ihtilaf hocam. Bu arada Rusyada marketlerde 3-5 bıçaklı bile zor bulunuyor, hep 2 bıçaklı schick ve gillette ler vardı benim girdiklerimde.Büyük süpermarketlere ise girme fırsatım olmadı. Cvp: St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - ihtilaf - 21/08/2014 @inceptum Hocam Bir nevi hacı oldunuz yani ![]() Tesbih yerine jilet isteriz ![]() Cvp: St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - inceptum - 21/08/2014 Etrafında 7 kere dönüp tavaf edeyim dedim ama onu da ettirmediler hocam.Niyet önemli, Allah kabul etmiştir artık dedim çıktım. ![]() Yanlız P&G yazısının altındaki beyaz kulübede güvenlik görevlisi bi kız var onu unutmam onu... ![]() Cvp: St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - ihtilaf - 21/08/2014 Hocam solingen hacılığı ne zaman ![]() Artık dönüşte el öpenlere dovo merkur : ) St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - Eucris - 21/08/2014 (21/08/2014, Saat: 22:25)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etrafında 7 kere dönüp tavaf edeyim dedim ama onu da ettirmediler hocam.Niyet önemli, Allah kabul etmiştir artık dedim çıktım. Rus mu:-)) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi Cvp: St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - inceptum - 21/08/2014 Evet rus, biraz bi ingilizcesi olsaydı iyiydi ama onun için 2-3 kere umre yapılır. ![]() El öpenlere dovo olmaz da birer tabak stick çalışır... ![]() Cvp: St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - Naci Erdem - 22/08/2014 Bizler GELTİR üyeleri olarak yurt içinde neden böyle yerlere ziyaretler düzenlemiyoruz? Mesela Derby'nin jilet üretim tesislerine bir gezi düşünülebilir. Ya da Arko'nun tıraş sabunu üretim yeri, Dalan'ın krem üretim yerine bir ziyaret ... "O kadar kolay değil" dediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız, kolay kolay gezdirmeyebilirler, ama bizler de konu ile alakalı bir grubuz sonuçta !! Fazlaca bir hayal mi dersiniz? Cvp: St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - mancho - 22/08/2014 Kötü jilet yoktur, az votka vardir ![]() Cvp: St.Petersburg P&G Gillette fabrikası dıştan resimler - ihtilaf - 22/08/2014 Kartuscu hacılar için ![]() |