Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? (/showthread.php?tid=2893) |
Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - BigHillMe - 13/07/2013 eger hala içine etmedilerse öğrendiğim kadarıyla her yer git gide daha beter edilmiş durumda leman kültürde gayet güzel bir yer gidilesi görülesi Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - eskiuyemnt - 13/07/2013 (13/07/2013, Saat: 18:03)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eger hala içine etmedilerse Maalesef. Ankara eski Ankara değil. Konya gibi bir yer olmuş deyim anlayın Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - pars - 13/07/2013 Ben en son gittiğimde(1999) Amasra gayet güzeldi, zamanla bozulmuş olabilir millet olarak birşeyin içine etmede üstümüze yoktur. Günübirlik Gölbaşı Mogan gölü etrafında mesire alanı vardı mangal piknik için, beynam ormanlari yine ayni, mavi göl eski adıyla bayındır barajı etrafı da denenebilir, pek ümidim olmasa da. Tabi unutmadan hızlı trenle Eskisehir de ciddi bir alternatif olur. Şimdi düşünüyorum da iyi ki terketmişim Ankara yı. Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - eskiuyemnt - 13/07/2013 (13/07/2013, Saat: 18:40)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben en son gittiğimde(1999) Amasra gayet güzeldi, zamanla bozulmuş olabilir millet olarak birşeyin içine etmede üstümüze yoktur. Tam zamanında bütün güzellikleri yaşamışsınız üstad. Geriye bi avuç çöplük kalmış şimdilerde.. Tabi o hale getiren insan çöplüğünden bahsetmiyorum Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - mavi - 13/07/2013 (13/07/2013, Saat: 17:31)puukko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beypazarı var, gitmediyseniz. Evet, Beypazarı bence de güzel bir tavsiye. Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - yarhasan - 13/07/2013 ankarada ne yapacagınıza baglı tıraş ve ilginç şey alıcaksanız mutlaka kızılay/amerikan pazarına ugrayın çok degisik ürünler var ondan sonra hafta sonu kaçmaya gelecekseniz piknik vari köy konseptli incekde yerler var mangal ve göl için gölbaşı mogan parkı türk kahvesi için hamam önü uzakdoğu mutfağı için quick chine ve sushico kilo ile et mangal istiyorsan mangal sefası parkcaddesinde içkili yerler rakı müzikli ortam için çalgan (ramazan nedeni ile içki olmayabilir) gece clubu için escape , suite34 , manastır top sanatcının oldugu keyifli vakit geçirmek istersen şaziye ortam için çayyolu park caddesi tunalı olur çakma marka ürün almak isterseniz karum avm nın arka dükkkanları illegal style ondan sonra avm derseniz panora kentpark nata vega ankamall armada tavsiye ederim kebab için tavacı recap usta vadi tarafındaki güzel nargile için park vadide fıkırtı tavsiye ederim birde bilkent chifre de iyi nargile var dondurma için 7. cadde de bi yer var el yapımı dondurma ve kornetle daha var ne yapmak istiyosanız söleyin ona göre yer önereyim bide bu mekanları hangi köre sorsanız tarif eder yinede bulamam derseniz açık adres yazabilirim Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - theunnamed - 13/07/2013 Valla üstadlar, şimdi gülebilirsiniz söyleyeceğime ama öyle. Ben 2006'dan beri Ankara'da yaşıyorum. Ama gelin görün ki hiç bir yeri gezip görmedim sayılır. Artık hanımı alıp haftasonları gezip görebileceğimiz yerler bakmaya karar verdik. İşin özü bu aslında Ankara'nın içinde biryerler yok o yüzden civarları görelim istiyoruz hazır arabada varken elimizin altında (Renault Toros ) Ayrıyetten 2 yıldırda Gölbaşı'nda oturuyoruz, Mogan gölüne yakınız yani, şu anda oraya doğru gidiyoruz söylemesi ayıp, iftarlık bişiler yiyelim çayımızı orada içelim dedik. Amasra ve Beypazarını not ettim listeye. Bolu Abant aklımızda zaten ama kışı beklesek daha iyi olacak onun için sanırım. (13/07/2013, Saat: 21:08)yarhasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ankarada ne yapacagınıza baglı Yarhasan hocam, bunlar gayet güzel öneriler, her çeşit amaca uygun yerler yazmışsınız. Lazım oldukça konuya tekrar bakarım Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - fidelio1969 - 13/07/2013 ankaranın hemen her ilçesindeki kaplıcaları da görmelisiniz. ayaş beypazarı tarafına giderken köy domatesi de alınmalı. ama en yisi wowturkey foruma uğrayın. ankarada bilinmedik neler varmış .. Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - Dante2096 - 15/07/2013 kötünün kötüsü var deyip ibret almak için günübirlik bir Yozgat gezisi neden olmasın? Cvp: Ankara'dan günübirlik gezilecek yerler nereler ? - emre-sti - 22/07/2014 Çubuk Karagöl http://tr.wikipedia.org/wiki/Karag%C3%B6l,_%C3%87ubuk Çubuğa yaklaşırken ülker fabrikası/Çankırı yol ayrımından sonraki tabelelar sizi yönlendiriyor, tatlı virajlı güzel bir yolu var araba sürmek çok zevkli oluyor yaklalık 75km lik bir yol |