![]() |
Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Porsuk Kılı Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm (/showthread.php?tid=1420) |
Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - emiriko - 10/08/2012 (10/08/2012, Saat: 12:22)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi günlerde kullanın üstadım Sagolun tekrar tekrar tesekkur ederim sayenizde aldim Fircayi sizin yorumlamaniz daha iyi olur ben porsuk konusuda cok yeniyim sadece hayranlikla bakiyorum ![]() ![]() En guzel fircalarda gorusmek uzere hocam Sagolun Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - Lord Sparhawk - 10/08/2012 Güle güle kullan emir, güzel fırçalar. Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - emiriko - 10/08/2012 (10/08/2012, Saat: 12:41)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullan emir, güzel fırçalar. Tesekkur ederim hocam gidip gidip elime aliyorum fircayi ![]() Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - ihtilaf - 10/08/2012 eskiuye3315 hep offline şu günlerde ondan hayır dua almak lazımdı fırçalar için forumda adet olsun breakin den önce eskiuye3315 fırçaya hayır dua etsin eskiuye3315 varken fırça yorumu bize düşmez o nun da bir kaç (bin) fırçası var Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - papazerigi - 10/08/2012 Allah razı olsun.. Ben de sizleri ![]() Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - emiriko - 10/08/2012 (10/08/2012, Saat: 13:44)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın fırçalarınızı . Cenab-Allah sizlere daha güzel fırçalar kullanmayıda nasib etsin inşallah. Fircalarin vaftiz babasi ![]() Tesekkurler hocam Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - linguist - 10/08/2012 FS ebayde silvertip demis ama bazilarina %100 silvertip demis. fark var mi acaba. insanin aklina otekiler %100 degil mi diye soru takiliyor. Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - ihtilaf - 10/08/2012 siler a yakın kıllara silver karıştırıyor olabilir yada reklam maksatlı fs in aynı model fırçaları farklı gelebiliyor renk açık renk kıl sayısı ![]() knot çapı hem elişi hemde daha fazla fırça yapma gayreti farkları ortaya çıkarabilir Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - emiriko - 11/08/2012 İhtilaf hocam yorumunu yap dedi suana kadar gozlemlerimi yazayim ![]() Omega domuzlari cok begeniyorken her domuzseverin elinin altinda olmasi gereken Semogue 1305e sahip olduktan sonra domuzun neler yapabildigine sahit oldum ve son gunlerde semogue ile tiras oncesi suda bekleterek cok guzel performans aliyordum. Henuz bir kac tiras boyle olmusken FS chubby geldi ve porsuk neymis gormus bulundum ![]() ![]() ![]() Frank Shaving Finest Badger Hair Shaving Brush Chubby 26mm - pars - 14/08/2012 FS finest 26 dan tek şikayetim kıl boyunun fazla olmasıydı. Bu nedenle pek kullanmamış ve sonunda satmak zorunda kalmıştım. Bu boy tam olmuş sanki ama bu sefer de fiyatı biraz şişirmiş, fiyat da chubby. ![]() Chubby olanlar normal 26 dan biraz daha yoğun gibi duruyor. Aynı knot ise daha dipte olduğu için de olabilir. Üçünüze de hayırlı olsun. |