Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) (/showthread.php?tid=10604) |
Cvp: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - ekindgn - 07/07/2019 (06/07/2019, Saat: 22:35)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle tüm komşularımızın etkinliğimize göstermiş olduğu ilgi, anlayış ve sabır için cok teşekkür ediyoruz. Bu kadar beklettiğimiz için de sizlere özürü bir borç biliriz. Ancak bu gecikmelerin sebebi tamamen @osaka23 komşum ile birlikte siz değerli komşularımıza kullanmaya dahi kıyamayacakları hatıra değeri yüksek bir ürün ürettirebilmekti. Ancak bazı isteklerimiz firma tarafından karşılanamadı bazıları ise bize uymadı. Konuyu daha da fazla dağıtmadan yaşanan süreç ile ilgili bir takım bilgiler vermek istiyorum. Detaylı açıklama ve büyük caba icin tesekkur ederim. Her ne turde ve nasil olursa olsun urun, ben heyecanla bekliyorum. Simdiden ellerinize saglik. Cvp: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - Sh@dow - 07/07/2019 Uğraş ve çabalarınız için ellerinize sağlık ayrıntılı bilgi için sabırsızlıkla beklemedeyiz.. Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - EskUyeMhmt_G - 07/07/2019 Vakit ayırıp etkinliği organize ettiğiniz için teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda elbette yeni etkinlikler düzenlenir ama yerli bir firmanın her ne kadar kendilerini geliştirme konusunda çaba göstermemelerine rağmen işin içinde olmaları gerçekten önemli. Ortaya çıkan fırçadan sonra belki bu işi önemseyip kendilerini geliştirebilirler. Cvp: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - 3RD1 - 07/07/2019 @Mehmet_G komşum bizlerde aynı düşüncedeyiz. Yerli firmalarımızın her ne kadar o olmaz, bunu yapamayız deselerde işin içinde olmaları çok güzel. En azından bu konulara ilgili bir kitlenin olduğunu bilsinler. Zaman ne gösterir bilinmez. Cvp: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - Gentleman - 12/07/2019 Bunca insan bu etkinliği hevesle karşıladı. İlginize, emeğinize peşinen teşekkür etti. Ama kaç gündür kimseden ses seda yok. Etkinlik ne olacak? Ne yapılacak? Ne zaman? Şuan hangi aşamadayız. Bunların hepsini geçtim de hiç değilse etkinlik iptal mi değil mi açıkça bunu duyurun. Cvp: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - 3RD1 - 12/07/2019 Etkinlik açık yakın zamanda duyuracağız. Açıklama yapmamamızın sebebi netleştirmeye çalıştığımız noktaların olması. Biz @osaka23 komşumuz ile birçok detayı görüştük firmaya ilettik ancak irtibat halinde olduğumuz firma görevlisi bu hafta için izinli olduğundan dolayı her hangi bir gelişme olmadı. Ürünün nasıl olacağı ile ilgili de şu anlık bilgi vermeyi uygun bulmuyoruz çünkü istediklerimiz çok fazla ama firmanın yapabileceği sınırlı. Sizleri de heveslendirip daha sonrasında mahçup olmak istemiyoruz. Zaten firmanın yapamadığı birçok şeyi @osaka23 komşumuz kendi evinde ve çalıştığı yerde ekstra mesai yaparak yapacak. Ama dediğim gibi detay vermem yanıltacaktır. Cvp: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - osaka23 - 12/07/2019 Merhaba ben de ufak bir aciklama yapayim malumunuz tatil ve izin donemindeyiz firmada bizim isi yapacak kisi de daha dogrusu isin basinda duracak kisi tatilde. Tum ayrintilari saatlerce telekonferans ile konustuk. Ama firmanin bize neler sunabilecegini somut olarak gormeden size sunmak da icimizden gelmedi. Onumuzdeki hafta kesinlestikce sizinle paylasicaz ama tekrar diyecegim gibi ilk once kendi icimize sinmeden sizinle paylasmamiz sadece bizi size mahcup sizi de aldiginize pisman etsin istemiyoruz o yuzden sabriniz icin tekrar tesekkur ediyoruz. Cvp: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - 3RD1 - 13/07/2019 Süre vermiyoruz ancak firmadan istediklerimiz yapılsın, bizler de yapacağımız eklemeleri bitirip nihai modelimizi çıkartalım. Resimi ile ölçüleri ile komşularımızın beğenisine sunalım istiyoruz. O nedenle sizlerden biraz daha süre istiyor, sabrınız için teşekkür ediyoruz. Cvp: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - osaka23 - 18/07/2019 Merhabalar iyisinizdir umarız. Firma temsilcisi bugün gelmiş kendisiyle konuştum. Taleplerimiz şu yöndeydi: 1-) Düğüm yoğunluğunun artması 2-) Loft ayarlaması 3-) Özelleştirilmiş sap dizaynı 4-) Logo çalışması Firma muhtemelen bu hafta içerisinde demo modeli bana gönderecek kullanım sonunda hem kıl yapısını hem de ayarlanan loftta fırçanın dağılmadan tadında bir masaj hissine sahip olabilmesi için ilk elden test ettikten sonra artık etkinlik resmiyetini kazanacak Gerek tasarım logo tasarımı gerek yüzey işlemesi el işçiliği olacak. Yine firma yetkilisiyle artık neredeyse her gün olan konuşmalarımız sonucunda firma olanaklarını optimum düzeyde kullanarak demo modelini oluşturuyorlar. @3rd1 hocamla beraber sizi bize bilgi akışı oldukça bilgilendiricez Cvp: Teknik Fırça (Jaguar&Rodeo) - CK89 - 18/07/2019 Kolay gelsin ... |