![]() |
Gilette Slim Adjustable - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Tek Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Konu Başlığı: Gilette Slim Adjustable (/showthread.php?tid=256) |
Gilette Slim Adjustable - BigHillMe - 11/07/2012 gillette adjustable aletler sap boyu agırlığı dışında aynı kafaya sahipler birçok parçaları birbirine uyumlu... hatta sunu söyliyeyim adjustable olmayanların bile parçaları uyumlu ![]() elimde bir sapı çatlak slim twist birde en kötü durumdaki kapaklarıda ölü fatboyum twistin kapakları fatboya takkdım parçalar aynı parçalar ölcü şekil ağırlık aynı... ![]() Gilette Slim Adjustable - papazerigi - 11/07/2012 f) ucuz fatboy ![]() (11/07/2012, Saat: 20:08)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazar burada Gillette'in hangi makinesinden bahsetmis olabilir? Gilette Slim Adjustable - emiriko - 11/07/2012 Siz fatboy bakin hocam superspeed yerine bir denediniz mi superspeedlere bakmazsiniz inanin bana ![]() (11/07/2012, Saat: 20:18)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: f) ucuz fatboy Gilette Slim Adjustable - ihtilaf - 11/07/2012 alttan çekilmiş fotolara bakınız alttan bakınca slim ve black farklı jilet açıklığına dikkat etmedim ama bakarım Gilette Slim Adjustable - BigHillMe - 11/07/2012 ona bakarsanız black in plastik tablalı olanıda var... kapak jilet bar arası acıklık özetle tıraş eden ne varsa aynı... geri kalanı teferruat zaten Gilette Slim Adjustable - ihtilaf - 11/07/2012 blacklar çok yakışıklı slim ise cool ![]() (11/07/2012, Saat: 19:59)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ihtilaf hocam siz de dizmişsiniz gillette'leri Gilette Slim Adjustable - papazerigi - 11/07/2012 SSlerin yeri ayrı. mekanizma daha az olduğu için güvenilir geliyor bana.... (11/07/2012, Saat: 20:20)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz fatboy bakin hocam superspeed yerine bir denediniz mi superspeedlere bakmazsiniz inanin bana Gilette Slim Adjustable - ihtilaf - 11/07/2012 superspeed çok ergonomik bende kısa saplı aletleri seviyorum denge ve kafa kontrolü rahat oluyor (11/07/2012, Saat: 22:03)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SSlerin yeri ayrı. mekanizma daha az olduğu için güvenilir geliyor bana.... Gilette Slim Adjustable - emiriko - 12/07/2012 Progresse de bakabilirsiniz o zaman hocam 3 parca basit ve ayarlanabilir. Fatboy ile ayni havasi var bence. Fatboyu elime ilk alisimda aha progress dedim. Tabi kalite gibi unsurlari es degil ama fatboy olmuyorsa progress olur bence (11/07/2012, Saat: 22:03)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SSlerin yeri ayrı. mekanizma daha az olduğu için güvenilir geliyor bana.... Gilette Slim Adjustable - ihtilaf - 12/07/2012 fatboy yoksa slim var 2 adet black var 4 adet gillette aletim varken progress alırsam ![]() mercedesden inip opele binmek olur ![]() (12/07/2012, Saat: 00:38)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Progresse de bakabilirsiniz o zaman hocam 3 parca basit ve ayarlanabilir. Fatboy ile ayni havasi var bence. Fatboyu elime ilk alisimda aha progress dedim. Tabi kalite gibi unsurlari es degil ama fatboy olmuyorsa progress olur bence |