Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Kendin yap - DIY (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=42) +--- Konu Başlığı: Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı (/showthread.php?tid=11589) |
Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - habaz - 28/12/2019 Bileme kayışı imalatı için bulduğum 4mm kalınlığındaki derileri 8cm genişliğinde kestim. İşin ilk aşaması tamamlandı. Diğer aşamaları da tamamladığımda burada fotoğraflarını paylaşacağım. Umarım ilgi duyanlara faydası olur Sent from my TA-1024 using Tapatalk Cvp: Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - dikdik_s - 28/12/2019 Ben dediydim, gel bunu atolyede yapalım, adetli toplu mal alalım. Seninle beraber yaparız biz bu isi, forumda organizasyon olur diye, tekne dedin yazın ben servis dısı dedin gectin. hep bireysel takılıyosun ustad ama yaa. Cvp: Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - rewolwer_ - 28/12/2019 Habaz üstadım uzunluk ne kadar, deriyi nereden tedarik ettiniz, gayet güzel görünüyorlar, benimde aklımdaydı bu iş ama bir türlü başlayamadım Cvp: Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - manuple - 28/12/2019 (28/12/2019, Saat: 00:53)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bileme kayışı imalatı için bulduğum 4mm kalınlığındaki derileri 8cm genişliğinde kestim. İşin ilk aşaması tamamlandı. Diğer aşamaları da tamamladığımda burada fotoğraflarını paylaşacağım. Umarım ilgi duyanlara faydası olur Hem Geltir için hem de merak edenlerin ilgileneceklerini umduğum veya ileride yararlanabilecekleri artılarla dolu bir çalışma. Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - habaz - 28/12/2019 @dikdik_s Serdar hocam disiplinli çalışmak bana zor geliyor, bugün canım bunu istiyor yarın bırakıp başka birşeye geçiyorum. Onun için benim organizasyolara girmem pek uygun olmaz. Ama ilgi duyanlara umarım paylaştıklarım faydalı olur Sent from my TA-1024 using Tapatalk RE: Cvp: Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - habaz - 28/12/2019 (28/12/2019, Saat: 13:34)rewolwer_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Habaz üstadım uzunluk ne kadar, deriyi nereden tedarik ettiniz, gayet güzel görünüyorlar, benimde aklımdaydı bu iş ama bir türlü başlayamadımÜstadım deriyi parça deri satan bir yerden aldım. Sora sora buldum. Net kullanım boyunu 50 cm yapacağım Sent from my TA-1024 using Tapatalk Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - habaz - 28/12/2019 İmalat devam ediyor Sent from my TA-1024 using Tapatalk Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - habaz - 28/12/2019 Son aşama sıra dikişte Sent from my TA-1024 using Tapatalk Cvp: Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - dikdik_s - 28/12/2019 (28/12/2019, Saat: 14:18)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s Serdar hocam disiplinli çalışmak bana zor geliyor, bugün canım bunu istiyor yarın bırakıp başka birşeye geçiyorum. Onun için benim organizasyolara girmem pek uygun olmaz. Ama ilgi duyanlara umarım paylaştıklarım faydalı olur Abi guzel islerini gorunce, kendi miskinligimize kızıp takılıyoruz gırgırına sakın ciddiye alma. Ellerine saglık konuyu takipteyiz merakla. Ustura bileme kayışı (Strop) imalatı - habaz - 28/12/2019 İmalat bitti. Sent from my TA-1024 using Tapatalk |