Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ali Express Alışveriş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba

Doğrudan ilgili konu bulamadım varsa taşınabilir şimdiden affola...

Genelde Ali Expressten yapılan alışverişler için hep bir şüphe oluşuyor ilk anda. Gerek sitenin / satıcının güvenilirliği gerek kargo sürecinde yaşanabilecek sıkıntılar kargo takibi var mı yok mu vs. gerekse de hatta en önemlisi alınan ürünün gerçekten fotoğrafta görüldüğü kalitede mi geleceği şüphesi bizleri temkinli olmaya itiyor haklı olarak. Allaha şükür bugüne kadar farklı kategorilerde yaptığım birçok alışverişte bir sıkıntı yaşamadım hiç.

Geçtiğimiz günlerde aşağıda fotoğrafta göreceğiniz fırça ve makine tutacağını sipariş verdim ve ürün elime geldi. Sonradan bir kusuru çıkar mı bilemiyorum ama paketi açtığımda elime aldığım ürün gerçekten kaliteli ve işimi fazlasıyla görebilecek ürün. bir ürün.  Alışveriş yaptığım link adresini de veriyorum ki bu veya benzer ürün alacak arkadaşlar satıcının ürünlerini inceleyip içlerine sinerse alışveriş yapabilsinler.

https://tr.aliexpress.com/item/2-in-1-Sh...4c4d1myzwN

QL7vbv.jpg

bVGkNG.jpg
Merhaba komşu, kendi adıma konuşayım, yıllardır Aliexpress'ten alışveriş yapıyorum, daha sonra çözüme kavuşan ufak tefek sıkıntılar haricinde hiç sorun yaşamadım. Hatta daha dün 2 tane siparişim geldi Smile Ürün satın alacağınız satıcının aktif bir satıcı olduğuna, geribildirimlere, ürün yorumlarına vs. dikkat edin..