Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Selamlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Hoşgeldiniz. Keyifli tıraşlar Komşum
@Tolga Yurdaer hoşbulduk teşekkürler
Hoş geldiniz, keyifli tıraşlarınız olsun. Başlangıç olarak ne alırsanız alın o kadarla kalmayacak nasılsa. R41,R89,DE86 derken Progress,Futur, Rex ve daha sonra vintage Gillette'ler da yavaş yavaş radarınıza girecek. Eninde sonunda kullanın veya kullanmayın,birçok makinenin sahibi olacaksınız. Gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu alın.O yüzden makine seçiminize pek katkım olmayacak ama sadece sabun konusunda size tavsiyede bulunabilirim. Arko ile olduğunuz tıraştan sonra bir Tabac veya TOBS Avocado ile tıraş olursanız aradaki farkı anlarsınız.Makineleriniz bu kadar güzel iken sabununuza da ehemniyet verin derim naçizane...
@crestor teşekkürler

sabunlar için extrashaving i bekleyeceğiz galiba?
yazılanların çoğunu bulamadım.
Hoşgeldiniz
Sizin yazımı degisti, yoksa ben mi duzgun okuyamamısım onceki cevabımı yazarken. Ben elinizde makine oldugunu atlamısım.

Elinizde 89 kafalı bir alet var ise, sadece kafa olarak R41 tabiki alabilirsiniz. Sentetik fırcaya 200lira bence vermeyin. Tum sentetiklerin loftları 2-5usd arasında arkadaslar. Hani ileride o paraları bir porsuga yatırmak daha mantıklı bir yatırım olur. Bir komsum onermis sanırsam yaqi lere bakın derim bende. Sagrada guzel f/p urunu gibi duruyor.

https://www.razorus.com/yaqi-fircalar
@erfa teşekkürler

@dikdik_s teşekkürler tavsiyeler için
elimde makine yoktu, R89 aldım
Sayfalar: 1 2 3 4