Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Adana'dan yeni katılımcı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba komşular, geleneksel tıraş dünyasına 2 ay kadar önce birer adet fatip grande(krom), edwin jagger de89, wilkinson sword classic ve yaqi (taraksız) ile hızlı bir giriş yaptım. Fırçasıydı, sabunuydu, kremiydi, 40 çeşit jiletiydi, preshave, aftershave derken kısa sürede ciddi bir maliyetle işin acemisi olduğum halde işi bir hobiye dönüştürdüm. Son olarak malum siteden bir qshave futur klonu ile bir de porsuk fırça sipariş ettim. Tabi bu süreçte forum başlıca Türkçe kaynak olduğu için üye olmasam da forumun birçok bölümünü okuyarak istifade ettim. Hal böyleyken siz üstadlardan gelecek her türlü görüş, öneri, uyarı ve bilgiden faydalanmak için foruma dahil olmak ihtiyacı hissettim. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyor ve tekrar merhaba diyerek sizleri saygıyla selamlıyorum.
Aramıza hoş geldiniz komşum. Keyifli forumlar.
Hoş geldiniz. Güzel ürünler ile güzel başlangıç. Daim olmanız dileği ile..
Hoş geldiniz. Keyifli tıraşlar.
Hoş geldiniz.
Aramıza hoş geldiniz. Old spice, tabac, skinbracer, aqua velva, clubman v.s. ürünler için amerikan pazarını ziyaret edebilirsiniz.
(19/01/2019, Saat: 00:47)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramıza hoş geldiniz. Old spice, tabac, skinbracer, aqua velva, clubman v.s. ürünler için amerikan pazarını ziyaret edebilirsiniz.

Çok teşekkürler.
Satın aldığınız ürünleri keyifle kullanmanız dileğiyle foruma hoşgeldiniz komşum.
Hoş geldiniz keyifli tıraşlar dilerim.
Hoş geldiniz, hayırlı ve uğurlu olsun. Geçmiş yıllarda 3K kozmetik'ten (Adana) Aqua Velva ve Skin Bracer siparişi vermiştim. OC aletlere de bir şans verebilirsiniz, ayrıca tasta kopurtmeyi de deneyebilirsiniz. Tahrişsiz tıraşlarınız olsun.
Sayfalar: 1 2 3 4