Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Dore Kolonyaları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
y6NJ3n.jpg

Merhaba komşularım,
Dün Eyüp Sultandan Metrobüse yürürken tesadüfen DORE KOLONYALARI satan bir dükkan gördüm.Hemen içeri daldım. Ön taraf dükkan arka taraf imalathane, anladığım kadarıyla abiler toptan çalışıyor.
     Bu aralar zaten arayıştaydım. Tütün kolonyası vs denemek istiyordum. Fakat daha önce bim den aldığım Tariş in 80 derecelik kolonyaları test etmiştim.Ve alkol oranı bana göre fazla olduğu için yakıcılığı fena idi.Bu arada babamın evinde Bursa'dan aldığı YALOVA GECELERİ 65 derecelik kolonyayı deneyimlemiştim.Ve şöyle ifade edim, bildiğiniz ucuz aftersha evleri unutun. Böyle bir koku böyle bir ferahlık yok. Bulursanız kaçırmayın.
     Bu bilgilendirmeden sonra dönelim konumuza, dükkana girince hemen 60 derecelik kolonya olup olmadığını sordum.Abi kokulu(esanslı) kolonyaların 60 derece olduğunu söyledi.Çeşitler arasında lavanta, altın damlası, tütün ve beyaz zambak vardı.
Lavanta çok ağırdı.Altın Damlası biraz ağır ve tatlı bir kokuydu.Tütün kendine has kokusu ile en beğendiğim oldu.Beyaz Zambak hoç hoş ve hafifti.
Ben hafif koku sevdiğim için tütün ve beyaz zambak tercih ettim.Ürünler 400 CC lik plastik pette fiyatı ise 7 TL . Smile
Gelelim performans a bu akşam traş sonrası yüzüme şap sürüp yıkandıktan sonra tütün kolonyası nı uyguladım.
Yanma yok
koruyuculuk Süper
kalıcık orta şeker
Koku hissiyatı çok güzel nostaljik Smile
Biraz uzun oldu ama kolonyalar arası yaşadığın derece farklarını belirtmek istedim.
Çıkardığım sonuç : 60-65 derece alın her türlü kullanırsınız,
80 derece misafirden misafire Smile
Fermanbey komşum, tam adres soracaktım ki fotolar net çıktığı için adresi okuyabildim. İnternet sitelerine bir göz atayım dedim, oradaki fiyatını 4 tl gördüm birdahaki uğrayışınızda dükkana, ama internetten bu fiyata satıyorsunuz dersiniz. Bende ara sıra Eyüp e uğrarım amcamlar Eyüp te oturuyorlar.
http://dorekozmetik.com.tr/index.php?rou...&order=ASC
(16/01/2019, Saat: 00:27)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fermanbey komşum, tam adres soracaktım ki fotolar net çıktığı için adresi okuyabildim. İnternet sitelerine bir göz atayım dedim, oradaki fiyatını 4 tl gördüm birdahaki uğrayışınızda dükkana, ama internetten bu fiyata satıyorsunuz dersiniz. Bende ara sıra Eyüp e uğrarım amcamlar Eyüp te oturuyorlar.
http://dorekozmetik.com.tr/index.php?rou...&order=ASC

Komşum, fiyat konusunda bende sonradan fark ettim.Adamlar imalatçı olduğundan toptan fiyat olabilir.Hatta muhabbet esnasında siz internette var mısınız dedim.Oda vardık kapattık dedi.Kendince açıklaması, kolonya 7 TL + kargo 15 tl zaten kolonya almaktan vazgeçersin dedi Smile